Hotel Valencia

Hotel Valencia

Voor wie op zoek is naar aangename temperaturen en die typisch mediterrane atmosfeer is een reisje naar een stad als Valencia perfect. Het gaat om de derde grootste stad van Spanje, en ook een van de populairste bij toeristen. Zodra je beslist hebt naar deze prachtige stad aan de Spaanse Costa te reizen, is het echter wel de moeite waard om op zoek te gaan naar een geschikte verblijfplaats. De vele hotels die je in Valencia vindt, kunnen daar zeker bij helpen!

Vind een hotel in Valencia

Valencia heeft een uitgebreid aanbod aan interessante bezienswaardigheden. Van het grote Plaza Ayuntamiento waar je van een fris drankje kan genieten tot het Museo de la Ciudad en het Palau de la Musica, er zijn haast geen grenzen aan wat je er kan beleven. Vincci Mercat en Valencia Center zijn dan ook twee van de vele hotels die je de kans geven het mooiste van Valencia te ontdekken.

De wijken van Valencia

Ciutat Vella: De oude stad staat bekend vanwege de pittoreske straatjes en pleintjes, die je verblijf in Valencia een extra dimensie geven.
Eixample: Vincci Lys Hotel en The Westin Valencia zijn twee hotels die deze prachtige Valenciaanse wijk de moeite waard maken.

Hotels in het centrum van Valencia

Weinig dingen zijn zo handig als een centraal gelegen hotel in Valencia, zeker als je zo veel mogelijk wilt bezoeken in een korte tijd tijdens je verblijf in de prachtige stad. Het aanbod aan hotels in de binnenstad is enorm. Hotel Kramer, Hotel Turio en Lotelito behoren tot de beste hotels die je in het centrum kan vinden, en zijn dan ook ideaal als je van het openbaar vervoer gebruik wil maken. Daarbij liggen de leukste winkelstraten vlakbij.

Goedkope hotels in Valencia

Naast ligging en comfort is natuurlijk ook de prijs van het hotel belangrijk. Je mag dan wel gerust wat meer uitgeven als je op vakantie gaat, als je kan besparen is dat natuurlijk positief! Het Ruzafa Guesthouse en Central Station Valencia zijn twee hotels die je voor een relatief lage prijs kan boeken, en toch de luxe bieden die je verwacht tijdens een deugddoende vakantie,

De beste restaurants

Ook op culinair vlak heeft Valencia heel wat in petto. Horchata, een verfrissend drankje op basis van noten, en de plaatselijke paella Valenciana zijn allebei het proberen waard als je van heerlijk eten wilt genieten. De vele restaurantjes en tapasbars in de stad geven je die mogelijkheid.

Wat te doen in Valencia

La Ciudad de Las Artes y Las Ciencias

La Ciudad de Las Artes y Las Ciencias

Deze zogenaamde stad van Kunst en Wetenschap werd door Santiago Calatrava gebouwd, en omvat zes verschillende onderdelen waar moderne kunst en wetenschap tentoongesteld worden.
De Catedral de Valencia

De Catedral de Valencia

Deze kathedraal is eigenlijk een mengelmoes van verschillende stijlen, waaronder gotisch en romaans. Een prachtig voorbeeld van hoe de veroveringen doorheen de eeuwen de architectuur van Valencia hebben beïnvloed.
La Lonja

La Lonja

Dit zakencentrum stamt uit de 15e eeuw en werd vroeger gebruikt als zijdebeurs. Tegenwoordig staat het op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.
Bioparc

Bioparc

Bioparc is een dierentuin in de Spaanse stad Valencia en richt zich op Afrikaanse fauna. Deze dierentuin heeft 4.000 dieren behorend tot 250 soorten.

Top Hotel Deals in Valencia

Bekijk alle hotels in Valencia
Bekijk alle hotels in Valencia

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Valencia