Hotel Sevilla

Hotel Sevilla

Voor wie op zoek is naar de perfecte reisbestemming voor een diepe duik in de rijke cultuur en geschiedenis van Spanje is Sevilla perfect. De stad is een van de belangrijkste van het land op het vlak van kunst, geschiedenis en politiek. Daarbij zorgt de zuidelijke ligging van de stad, die gepaard gaat met meer dan aangename mediterrane temperaturen, ervoor dat jaarlijks heel wat toeristen Sevilla opzoeken. Heb je ook beslist om dat te doen, dan kan je zeker en vast baten bij een hotel in Sevilla.

Vind een hotel in Sevilla

Sevilla is een van de cultureel rijkste steden van Spanje, en dat wordt al snel duidelijk als je er verblijft. Van de Alcazar tot de Torre de Oro en de indrukwekkende Alamede de Hercules, het zijn slechts enkele van de mooiste gebouwen en plaatsen die je gewoon bezocht moet hebben. En dat wordt natuurlijk nog aangenamer én eenvoudiger als je in het juiste hotel verblijft, zoals Palacio Alcazar of Hostel One Cathedral.

De wijken van Sevilla

Alameda: De vele gezellige restaurants en bars in deze buurt trekken vooral heel wat toeristen aan.
Los Remedios: El Escondite de Maria en Gran Melia Colon zijn twee van de mooiste hotels in deze wijk.

Hotels in het centrum van Sevilla

Het centrum van de stad, inclusief de casco antiguo, herbergen een groot deel van de architecturale en geschiedkundige schatten die er te vinden zijn. De Giralda en de gotische kathedraal Maria de la Sede bewijzen dat. Goede hotels zijn er ook te vinden, waaronder EME Catedral Hotel en Eurostars Sevilla Boutique. De binnenstad wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd vanwege de vele bezienswaardigheden die er zijn, dus waarom deze niet te voet ontdekken?

Goedkope hotels in Sevilla

Ondanks de royale indruk die Sevilla geeft tijdens een verblijf kan je er toch ook profiteren van goedkopere hotels. Hotel Duquesa en Sevilla Dream Hostel alsook Hostal Jardin de la Alameda behoren allemaal tot de meest comfortabele én goedkoopste van de stad. Je blauw betalen aan een verblijfplaats hoeft dus niet als je de pracht van Sevilla wilt ontdekken.

De beste restaurants

Sevilla is dé Spaanse stad voor wie houdt van heerlijke, gevarieerde gerechten, waar je in de vele bars en restaurantjes van kan genieten. Pescaito frito, gebakken vis, en torrijas, gebakken brood met kaneel, zijn twee van de lekkernijen die je er kan proeven. Ook de typisch Spaanse gazpacho en tapas staan er op elke menukaart.

Wat te doen in Sevilla

Alcázar de Sevilla

Alcázar de Sevilla

Dit oude koninklijke paleis symboliseert de Mudejar-architectuur en wordt nog steeds in gebruik genomen door de koninklijke familie van Spanje. Bepaalde delen zijn toegankelijk voor het publiek.
De Giralda

De Giralda

Deze klokkentoren staat tussen de Maria de la Sede kathedraal en de Patio de los Naranjas. Vanaf zonsondergang wordt hij prachtig verlicht.
Plaza de Espana

Plaza de Espana

Dit plein is een van de bekendste van Sevilla, vooral dankzij zijn unieke vorm en de grote fontein die in het midden staat.
Torre de Oro

Torre de Oro

Deze goudkleurige toren werd in dezelfde periode gebouwd als de Giralda, en biedt een prachtig zich op de Guadalquivir.

Top Hotel Deals in Sevilla

Bekijk alle hotels in Sevilla
Bekijk alle hotels in Sevilla

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Sevilla