Hotel Madrid

Hotel Madrid

Madrid, de hoofdstad van Spanje, is een van de mooiste steden van het Spaanse vasteland. Als je een reis hebt geboekt naar deze parel, dan kan je zeker zijn van een onvergetelijke reis. Het is daarvoor wel van belang dat je precies het hotel vindt waar je je goed bij voelt, zodat je het beste uit je verblijf kan halen. Wat meer informatie daarover is dan ook van belang.

Vind een hotel in Madrid

Het aanbod aan hotels in Madrid is enorm, en op zoek gaan naar de juiste kandidaat is dan ook een goed idee. Het Plaza Mayor en het bekende Museo del Prado zijn slechts twee voorbeelden van bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf in de stad gewoon gezien moet hebben, en dat kan dankzij hotels als Hotel Paseo del Arte en Ville Real Hotel. Genoeg keuze om de mooiste attracties van Madrid te ontdekken.

De wijken van Madrid

Arganzuela: Deze wijk bestaat eigenlijk uit allemaal kleinere wijkjes, en herbergt hotels als Rafaelhoteles Atocha.
Centro: Deze wijk staat vooral bekend voor het indrukwekkende Plaza Mayor, en centrale hotels als Vincci Soho.

Hotels in het centrum van Madrid

Niets beter dan een centraal gelegen hotel dat alle comfort biedt dat je tijdens je reis nodig kan hebben. Er zijn heel wat prachtig hotels in het centrum van Madrid te vinden, speciaal voor de toerist die tijdens zijn verblijf de culturele en geschiedkundige binnenstad van Madrid wil ontdekken. Petit Palace Plaza Mayor en Only YOU Boutique Hotel zijn daar goede voorbeelden van, en geven je de opportuniteit om het beste uit je verblijf te halen.

Goedkope hotels in Madrid

Dat wil echter niet zeggen dat er geen goedkopere opties zijn als je zoekt naar een degelijk hotel. Er zijn meer dan genoeg aangename, comfortabele hotels die je tegen een prikje kan boeken, zoals Hotel El Alama en El Volante; twee hotels die in de buurt van de binnenstad liggen en ideaal zijn voor de avontuurlijke toerist. Ook zijn er tal van verschillende hostels en B&B's te vinden, die je voor een aangenaam prijskaartje kan boeken.

De beste restaurants

Als hoofdstad van een mediterraan land zit Madrid boordevol culinaire verrassingen, die je als toerist tijdens je verblijf kunnen bekoren. Paella, tapa's, speciale stoofpotjes en inktvis zijn nog maar enkele voorbeelden van gerechten die je geproefd moet hebben. En dat wordt natuurlijk zoveel eenvoudiger als je een hotel in Madrid boekt nabij de beste restaurants.

Wat te doen in Madrid

Het Prado

Het Prado

Het Museo Nacional del Prado is een van de bekendste musea tet wereld. Er zijn collecties te vinden uit de 14e tot de 19e eeuw.
Het Retiropark

Het Retiropark

De Jardines del Buen Retiro, kortweg El Retiro genaamd, is een groot stadspark in Madrid. De naam betekent "aangename afzondering" en die is niet gestolen!
De Puerta del Sol

De Puerta del Sol

De Poort van de Zon is een centraal groot plein, gelegen in het Sol district. Het is tevens een van de bekendste nationale bezienswaardigheden.
Het Teatro Real

Het Teatro Real

Het Koninklijke Theater is eigenlijk een heus operagebouw. Het ligt vlakbij het Koninklijke Paleis, waarvan het gescheiden is door het Plaza de Oriente.

Top Hotel Deals in Madrid

Bekijk alle hotels in Madrid
Bekijk alle hotels in Madrid

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Madrid