Hotel Singapore

Hotel Singapore

Singapore mag dan wel het kleinste land zijn van Zuid-Azië, het is tevens ook een van de meest populaire bij toeristen. Voor wie een reis naar de prachtige, gelijknamige hoofdstad van het eiland heeft gepland, is het van groot belang een goed hotel in Singapore te zoeken. Enkel op die manier kan je de unieke cultuur en atmosfeer optimaal ervaren, en er een onvergetelijke reis van maken!

Vind een hotel in Singapore

Singapore is een van die landen in Azië die grotendeels is afgestemd op toeristen. En dat wordt meteen duidelijk als je kijkt naar het aantal toeristische attracties en activiteiten. The Singapore Zoo en Esplanade Theaters behoren tot de meest indrukwekkende vormen van entertainment, net als het Changi Museum en de Nationale Orchideetuin. Allemaal bezienswaardigheden die je dankzij hotels als Hotel Jen Tanglin Singapore kan ontdekken.

De wijken van Singapore

Chinatown: CUBE Boutique Capsule Hotel en Hotel 81 Osaka zijn twee van de mooiste hotels die je in deze wijk kan vinden!
Downtown Singapore: Kustgalerijen, religieuze gebouwen en musea: ze zijn schering en inslag in de binnenstad van Singapore.

Hotels in het centrum van Singapore

Downtown Singapore is een van de meest levendige wijken van de hoofdstad Singapore, en er zijn dan ook heel wat hotels te vinden. Van Studio M Hotel tot Hotel Fort Canning en het exclusieve Hotel Jen Orchardgateway Singapore, de mogelijkheden zijn oneindig. Als bezoeker heb je dus veel keuze tussen verschillende verblijfplaatsen, afhankelijk van welke bezienswaardigheden je het meest interesseren. Daarbij is ook het openbaar vervoer erg uitgebreid, waardoor je de stad vlot kan ontdekken.

Goedkope hotels in Singapore

Voor weinig geld verblijven kan gelukkig ook in deze stad, en wel dankij een uitgebreid aanbod aan goedkope hotels. Butternut Tree Hotel en Jayleen 1918 Hotel zijn enkele voorbeelden van meer dan comfortabele hotels die centraal liggen en voor een prikje geboekt kunnen worden. Vaak beschikken dergelijke hotels over drie of meer sterren, waardoor je dus zeker kan zijn van een volledige voorziening en een aangenaam verblijf.

De beste restaurants

Een cultureel land kan niet zonder een gelijkwaardige keuken, en dat heeft Singapore zeker en vast. De vele restaurantjes (zowel lokale als toeristische) hebben een breed gamma aan plaatselijke, opvallende gerechten, waaronder yong tau foo sojasoep, century egg porridge met rijst en gebakken noedels of rijst. Het smakenpalet is dan wel helemaal anders dan onze westerse keuken, als je op reis bent kan je daar natuurlijk van genieten.

Wat te doen in Singapore

Gardens by the Bay

Gardens by the Bay

Dit is een park in de stad Singapore dat deel uitmaakt aan het overheidsproject om Singapore te veranderen in een 'stad in een tuin', in plaats van een 'tuinstad'.
De Sri Mariammantempel

De Sri Mariammantempel

Deze prachtige hindoeïstische tempel is gewijd aan de god Mariamman. Daarbij is het de oudste hindoeïstische tempel van het land en is hij in de opvallende Dravidiaanse stijl gebouwd in het jaar 1827.
De Botanische Tuin van Singapore

De Botanische Tuin van Singapore

The Singapore Botanic Gardens werd in het jaar 2015 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO geplaatst. Er zijn meer dan 10.000 soorten flora te vinden op 82 hectare oppervlakte.
De Sultanmoskee

De Sultanmoskee

De Masjid Sultan is een grote moskee in Kampong Glam in Singapore, gelegen in de wijk Rochor in de Centrale Regio. Hij wordt al sinds 1975 beschouwd als nationaal monument van Singapore.

Top Hotel Deals in Singapore

Bekijk alle hotels in Singapore
Bekijk alle hotels in Singapore

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Singapore