Hotel Glasgow

Hotel Glasgow

Glasgow wordt terecht gezien als een van de beste steden voor bezoekers die Schotland van zijn mooiste kant willen ontdekken. De combinatie van toeristische attracties en het feit dat het merendeel van de bouwwerken er uit de laatste 200 jaar stamt, zorgen ervoor dat Glasgow een uniek stadsbeeld heeft. Een hotel in Glasgow is de perfecte uitvalsbasis als je een reis naar deze stad hebt gepland.

Vind een hotel in Glasgow

Glasgow is een stad met een hele schare aan prachtige bezienswaardigheden, die je zeker als culturele toerist gezien moet hebben. De Glasgow Botanic Gardens brengen een prachtig stukje natuur in de stad, terwijl de Glasgow Cathedral dan weer terug doet denken aan oude tijden. Ibis Budget Glasgow en Parklands Hotel & Country Club zijn daarbij zeker het overwegen waard als je zoekt naar een comfortabele verblijfplaats.

De wijken van Glasgow

Merchant City: Deze wijk is vooral populair bij winkeltoeristen én zij die graag genieten van een gezellig terrasje!
Centrum van Glasgow: Fraser Suites Glasgow en City Centre Bath Street Suites behoren tot de beste hotels in deze buurt.

Hotels in het centrum van Glasgow

Het centrum van de stad staat bij toeristen bekend als een van de beste winkelgelegenheden van heel Europa, en dat maakt een verblijf in de binnenstad dan ook de moeite waard. Hotels zijn er ook meer dan genoeg. Het Grand Central hotel is met zijn royale architectuur een van de meest luxueuze, en het Glasgow Marriott Hotel heeft dan weer een modernere indruk. Beide staan echter garant voor een aangenaam verblijf en een geslaagde vakantie.

Goedkope hotels in Glasgow

Je aan je budget houden op reis kan misschien een onmogelijke opdracht lijken, als je Glasgow hebt uitgekozen als reisbestemming is het zeker mogelijk. EasyHotel Glasgow en Onslow Guest House zijn een greep uit de voordelige verblijfplaatsen die er te boeken vallen. Toch kan je rekenen op een aangenaam verblijf dankzij de goede ligging en de uitrusting van de kamers. En dat is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen.

De beste restaurants

De Schotse keuken is zeker en vast uniek, maar een van de redenen waarom steden als Glasgow zo populair zijn bij toeristen. Tal van typisch Schotse gerechten zijn er in de vele gezellige restaurants te vinden, waaronder haggis, fish and chips en ook heel wat gerechten op basis van zeevruchten. De Indische keuken is er ook duidelijk aanwezig, en je kan er dan ook veel verschillende curry's krijgen.

Wat te doen in Glasgow

De Kathedraal van Glasgow

De Kathedraal van Glasgow

De St Mungo's Cathedral werd gebouwd in de 13e eeuw, en is een van de weinige ongeschonden middeleeuwse kathedralen van heel Schotland.
De Glasgow Botanic Gardens

De Glasgow Botanic Gardens

Deze bekende botanische tuin ligt aan de oever van de rivier de Kelvin, en staat bekend om zijn collecties flora uit zowel gematigde als tropische streken.
The Hunterian

The Hunterian

Het Hunterian Museum and Art Gallery is de universitaire galerij van Glasgow, opgericht in 1807.
Het Riverside Museum

Het Riverside Museum

Het Riverside Museum in de stad zet de collectie van het Glasgow transportmuseum uiteen.

Top Hotel Deals in Glasgow

Bekijk alle hotels in Glasgow
Bekijk alle hotels in Glasgow

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Glasgow