Hotel Porto

Hotel Porto

De Costa Verde is een van de mooiste kustlijnen van het noorden van Portugal, en lokt jaarlijks heel wat toeristen die op zoek zijn naar aangename temperaturen en de mediterrane atmosfeer. Vooral Porto is het bezoeken waard in deze streek, en als je eveneens hebt gekozen voor een reis naar deze stad, dan is het van groot belang dat je ook een goed hotel boekt. Enkel zo kan je immers het beste uit je vakantie halen.

Vind een hotel in Porto

Van de oude Ribeira wijk tot de Torre dos Clérigos, Porto heeft een lange reeks aan prachtige bezienswaardigheden die je niet mag missen. Ook het nog goed bewaarde Café Majestic en de Sé Kathedraal zijn het bezichtigen waard, iets waar verscheidene hotels je zeker bij kunnen helpen. Star Inn Porto en Almada Domus behoren tot de mooiste hotels in de stad, en zijn dan ook het overwegen waard.

De wijken van Porto

Foz do Douro: De vele bars, pittoreske straatjes en lange promenades maken deze wijk zeker het bezoeken waard.
Matosinhos: Hotel Porto Mar en Urban Hotel Amadeos zijn twee van de mooiste hotels in deze wijk.

Hotels in het centrum van Porto

Porto is een stad met een uitzonderlijk rijk centrum op cultureel en toeristisch vlak. Net zoals alle andere steden in Portugal kan je ook in Porto heel wat centraal gelegen hotels vinden. Als toerist wil je vanzelfsprekend zoveel mogelijk ontdekken tijdens je vakantie, en dat kan enkel als je een goed hotel als uitvalsbasis hebt. Hotel Cristal Porto en Premium Porto Downtown bewijzen dat er heel wat comfortabele en luxueuze verblijfplaatsen zijn vanwaar je de stad kunt ontdekken.

Goedkope hotels in Porto

Goedkoop reizen en verblijven is natuurlijk mooi meegenomen, en in Porto is dat zeker mogelijk. River View I is het perfecte voorbeeld van een degelijk hotel vanwaar je de leukste plaatsjes en bezienswaardigheden kan ontdekken, zonder daarvoor veel geld te hoeven betalen. Dit hotel is perfect voor de jonge toerist die wel van wat avontuur houdt, en zich midden in het mooiste deel van de stad wil bevinden.

De beste restaurants

Bifana, gebakken kabeljauw, tripa's en gegrilde sardines – het zijn stuk voor stuk heerlijke gerechten die Porto tot een van de populairste toeristische bestemmingen van Portugal maken. Als je op reis gaat, wil je immers ook van lekker eten genieten. En dat kan als je kiest voor een last minute hotel in Porto nabij de beste restaurants.

Wat te doen in Porto

De Ribeira

De Ribeira

De zogenaamde rivieroever is een oud stadsgedeelte dat aan de rivier ligt. De eeuwenoude bebouwing maakt deze wijk erg populair bij toeristen.
Casa en Parque de Serralves

Casa en Parque de Serralves

Deze villa en dit park werden in het midden van de 20e eeuw gebouwd in opdracht van de graaf van Vizela. De art-decostijl maakt het een van de meest opvallende gebouwen van Porto.
De Sé Kathedraal

De Sé Kathedraal

De bouw van deze kathedraal begon in de twaalfde eeuw, en is sinds het begin van de 20e eeuw een nationaal monument.
Het Centro Histórico do Porto

Het Centro Histórico do Porto

Het historisch centrum van Porto maakt al 20 jaar lang deel uit van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het wordt gevormd door een gebied dat vroeger door de stadsmuren omgeven was.

Top Hotel Deals in Porto

Bekijk alle hotels in Porto
Bekijk alle hotels in Porto

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Porto