Hotels Rotterdam

Hotels Rotterdam

Rotterdam is een stad die bewijst dat je voor een aangename vakantie helemaal niet ver hoeft te reizen. Steeds meer mensen kiezen voor een vakantie dichtbij, juist omdat er zoveel te ontdekken valt. Heb je ook gekozen voor een reisje naar Rotterdam, dan wordt het zeker niet saai. Niettemin is het belangrijk om de juiste maatregelen te treffen, zodat je het beste uit je verblijf kan halen. Een hotel in Rotterdam is daarbij onmisbaar – en de mogelijkheden zijn erg uitgebreid!

Vind een hotel in Rotterdam

Zowel de binnenstad van Rotterdam als de buitenwijken hebben heel wat in petto voor de bezoeker die houdt van pittoreske straatjes én de drukke atmosfeer die met een grote stad als deze gepaard gaat. The James Hotel Rotterdam ligt bijvoorbeeld vlakbij Beurstraverse en de Koopgoot, die beide het bezoeken waard zijn. Inntel Hotels Rotterdam Center brengt je dan weer vlakbij de Kunsthal en de Erasmusbrug, en geven je de kans om de stad van haar mooiste kant te ontdekken.

De wijken van Rotterdam

Coolhaven: Het havengebied van Rotterdam is een van de meest indrukwekkende van heel Europa.
Bergpolder: Deze wijk is vooral het bezoeken waard vanwege de Bergpolderflat, een van de mooiste rijksmonumenten van Nederland.

Hotels in het centrum van Rotterdam

Een centraal hotel is natuurlijk nog beter als je zoveel mogelijk van de stad wilt bezichtigen. Het aanbod aan hotels in de binnenstad is erg uitgebreid. Hampshire Hotel - Savoy Rotterdam ligt nog geen kilometer van het Beurs-World Trade Center, en Hotel Van Walsum ligt zelfs pal in het midden van de stad. Als je meteen de drukste plaatsjes van Rotterdam wilt bezoeken, dan zijn dergelijke verblijfplaatsen zeker een goed idee.

Goedkope hotels in Rotterdam

Als je een mooi, comfortabel hotel voor een prikje kan boeken, dan wordt je reis naar Rotterdam natuurlijk nog aangenamer! Er zijn heel wat goedkope mogelijkheden in deze stad. Van het Bastion Hotel Rotterdam Zuid in IJsselmonde tot Novotel Rotterdam Schiedam, er zijn heel wat hotels die helemaal niet zo veel kosten en je toch alle comfort bieden.

De beste restaurants

Net zoals het gamma aan hotels in Rotterdam erg uitgebreid is, kan je je ook aan heel wat culinaire verrassingen verwachten. De vele restaurantjes die je in het centrum en de buitenwijken vindt, bieden tal van heerlijke gerechten zoals poffertjes, maatjesharing en stamppot. Hoewel de écht Rotterdamse keuken niet echt uitgebreid is, kan je wel van de bekende Hollandse gerechten genieten.

Wat te doen in Rotterdam

Het Schouwburgplein

Het Schouwburgplein

Dit auto- en fietsertje plein is waar je de bioscoop Pathé kan vinden. Het gaat om een van de bekendste, grootste en toeristisch meest belangrijke pleinen van Rotterdam.
Het Witte Huis

Het Witte Huis

Dit oude kantoorgebouw is lang het hoogste van Europa geweest. Het heeft als een van de weinige gebouwen het Duitse bombardement van 1940 overleefd.
De Erasmusbrug

De Erasmusbrug

Deze brug die over de Nieuwe Maas hangt werd vernoemd naar de Nederlandse priester Erasmus. Het is naast de Willemsbrug de grootste van Rotterdam.
De Delftse Poort

De Delftse Poort

Dit kantoorgebouw was tot 2009 het derde hoogste van Nederland, met een hoogte van wel 151 meter. Het is een van de gebouwen die de stad haar metropolitaanse uitstraling geven.

Top Hotel Deals in Rotterdam

Bekijk alle hotels in Rotterdam
Bekijk alle hotels in Rotterdam