Hotels Eindhoven

Hotels Eindhoven

Eindhoven: zonder enige twijfel een van de mooiste steden van Nederland om te bezoeken, en hét bewijs dat je voor een deugddoende vakantie niet per se naar tropische bestemmingen moet reizen. Eindhoven is een erg toeristische stad met een uniek karakter, en dat wordt al snel duidelijk tijdens je verblijf. Een hotel in Eindhoven boeken is echter wel belangrijk als je naast een onvergetelijke reis ook een comfortabele verblijfplaats wilt hebben.

Vind een hotel in Eindhoven

Eindhoven is een stad die vooral interessant is voor toeristen vanwege de vele pleintjes en marktjes die er te vinden zijn. Van de Markt tot het Stationsplein, het zijn enkele voorbeelden van plaatsen waar je als bezoeker van een heerlijk glaasje of maaltijd kan genieten. Eindhoven heeft daarbij wel 140 rijksmonumenten, en indrukwekkende kerken zoals de Sint-Catharinakerk. Campanile Hotel Eindhoven en Hotel Glow, alsook Victoria Court, zijn enkele van de beste hotels!

De wijken van Eindhoven

Stratum: Deze wijk, met zijn indrukwekkende Huize de Burgh, is een van de oudste van Eindhoven.
Strijp: Strijp is vooral het bezoeken waard door de vele kerken die er staan, waaronder de Sint-Trudokerk en de Steentjeskerk.

Hotels in het centrum van Eindhoven

Nog beter dan een aangenaam hotel is een hotel in het centrum van Eindhoven. Zeker als je dicht bij de leukste bezienswaardigheden en marktjes verblijven wilt, is het de moeite waard op zoek te gaan naar een centraal gelegen hotel. Intell Hotel Arts Eindhoven is daar een goed voorbeeld van, en ook Crown Hotel Eindhoven landt je vlak bij de binnenstad, zodat je als je buitenkomt meteen het mooiste van Eindhoven te zien krijgt.

Goedkope hotels in Eindhoven

In veel gevallen hangt aan een comfortabel hotel jammer genoeg ook een duur prijskaartje. Maar in een stad als Eindhoven vind je daar zeker wat uitzondering op! Er zijn een aantal ongelofelijke hotels te vinden, zowel in het centrum als daarbuiten, die je voor een prikje kan boeken en alle comfort bieden die je je kan wensen. The Student Hotel Eindhoven is bijvoorbeeld perfect voor jonge bezoekers die wat geld willen besparen, en toch willen genieten van een comfortabele verblijfplaats.

De beste restaurants

Als stad met vele marktjes en pleintjes kan je in Eindhoven natuurlijk ook heel wat goede restaurants vinden, en daarbij heel wat heerlijke plaatselijke gerechten. Naast typisch Hollandse kazen, vers gebrande koffie en speciaal bereide worstenbroodjes vind je natuurlijk ook veel internationale keukens, die je tijdens je reis kunnen bekoren.

Wat te doen in Eindhoven

Het Stratumseind

Het Stratumseind

Deze straat wordt ook wel Stratum genoemd. Het is een toeristische, 225 meter lange winkelstraat in het centrum van de stad.
De Augustijnenkerk

De Augustijnenkerk

De Heilig-Hartkerk, Augustijnenkerk of Paterskerk is een eeuwenoude kerk in het centrum van Eindhoven. Hij werd tegen het eind van de 19e eeuw gebouwd voor de augustijner paters van het nabijgelegen Mariënhage Klooster.
De Admirant

De Admirant

Deze enorme woontoren bevindt zich aan de Emmasingel, en vormt een onderdeel van het gelijknamig stadsproject.
Het Witte Dorp

Het Witte Dorp

Dit 'dorp' is eigenlijk een van de beschermde stadsgezichten in Tuindorp, een buurt in Eindhoven.

Top Hotel Deals in Eindhoven

Bekijk alle hotels in Eindhoven
Bekijk alle hotels in Eindhoven