Hotel Tanger

Hotel Tanger

Een van de mooiste steden van Marokko is ongetwijfeld Tanger, een oude stad die eigenlijk een verbindingspunt vormt tussen Europa en Afrika. Naast de typische Arabische cultuur die in de stad aanwezig is, lokken natuurlijk ook de heerlijke temperaturen jaarlijks talloze toeristen naar Tanger. Heb je een reis naar deze stad gepland? Dan doe je er zeker goed aan om een hotel in Tanger te kiezen, teneinde nog meer uit je reis te halen.

Vind een hotel in Tanger

De ligging van de stad aan de Straat van Gibraltar geeft deze stad haar unieke uitstraling en imago, en daardoor behoort ze tot de populairste van Noord-Afrika. Bezienswaardigheden als de Place de la Kasbah en het Ethnographic Museum bewijzen dat Tanger zich heeft ontpopt tot een volwaardige, toeristische stad waar de traditionele cultuur en architectuur wel nog goed bewaard zijn gebleven. Senator Hotel Tanger en Riad Tingis zijn twee uitstekende hotels in de stad, vanwaar je al deze en nog veel meer plaatsen en bezienswaardigheden kunt bezoeken.

De wijken van Tanger

La Marshan: Deze wijk staat vooral bekend voor zijn opvallende, luxueuze woningen.
De Medina: Het oude gedeelte van de stad is met zijn kronkelende straatjes en oude Arabische bouwwerken zeker het bezoeken waard.

Hotels in het centrum van Tanger

Het centrum van de stad Tanger kenmerkt zich door pittoreske straatjes die doen terugdenken aan de oude tijden, toen de stad gesticht werd als Tingis. Tegenwoordig is de binnenstad echter ook perfect voor toeristen die van gezellige terrasjes en leuke marktjes willen genieten. Dankzij de vele hotels die er te vinden zijn, waaronder Kenzi-Solazur Hotel en Le Rio Apart-Hôtel, krijg je als bezoeker de kans om de stad helemaal op je eigen tempo te ontdekken.

Goedkope hotels in Tanger

Goedkope hotels zijn er natuurlijk ook genoeg in Tanger. Van Riad Tingis tot Hôtel Etoile Du Nord en Hotel Mauritania Centre Tanger, de mogelijkheden voor bezoekers die wat geld willen sparen zijn zo goed als oneindig. Veel van deze verblijfplaatsen zijn daarbij in de traditionele Marokkaanse atmosfeer gebouwd en ingericht, waardoor je je dus nog beter in de vakantie-atmosfeer kan inleven!

De beste restaurants

De Marokkaanse keuken is in steden als Tanger logischerwijs duidelijk aanwezig. Heel wat gerechten zijn op basis van curry en rijst gemaakt, maar ook vaak maakt men gebruik van zee- en schelpdieren. Coucscous en tajine, het zijn slechts enkele voorbeelden van delicatessen die je er kan krijgen in de vele restaurants.

Wat te doen in Tanger

Cap Spartel

Cap Spartel

Deze baai en kaap is 300 meter hoog, en is gesitueerd aan de ingang van de Straat van Gibraltar.
Het Forbes Museum

Het Forbes Museum

Dit indrukwekkende museum werd door de stichter van het bekende Amerikaanse magazine gesticht, Malcolm Forbes.
Asilah

Asilah

Asilah of Arzila, ligt net ten zuiden van Tanger en staat bekend als het witte stadje vanwege zijn opvallende kleuren.
Tanger Med

Tanger Med

Deze moderne goederenhaven ligt bij Tanger en wordt al sinds het jaar 2007 gebruikt voor de internationale transport van goederen met een capaciteit van meer dan drie miljoen containers.

Top Hotel Deals in Tanger

Bekijk alle hotels in Tanger
Bekijk alle hotels in Tanger

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Tanger