Hotel Napels

Hotel Napels

Napels is niet enkel de derde grootste stad van Italië, maar ook een van de oudste én meest interessante. Een verblijf in de stad bewijst maar al te goed dat zowel culturele liefhebbers als jonge gezinnen en koppels zich aan een volwaardige vakantie kunnen verwachten. Een hotel in Napels boeken is echter wel belangrijk als je ten volle van die vakantie wilt genieten. Wat meer informatie over de vele mogelijkheden in deze stad is dan ook een interessant gegeven.

Vind een hotel in Napels

Het Koninklijk Paleis, de Santa Chiara en het Castle Sant'Elmo zijn stuk voor stuk bezienswaardigheden die heel wat bezoekers lokken, uit zowel Italië als de rest van Europa. Dat brengt natuurlijk ook een breed gamma aan hotels met zich mee, waarvan Millennium Gold Hotel en Hotel Palazzo Esedra enkele van de beste zijn. Nabij het Museo Archeologico Nazionale bevinden zich eveneens tal van goede verblijfplaatsen, waaronder Casa al Museo.

De wijken van Napels

San Ferdinando: Het Piazza del Municipio is slechts een van de vele pleinen die deze wijk zijn pittoreske uitstraling geven.
Scampia: De Vele di Scampia, een heus nieuwbouwproject in deze wijk, creëert een uniek stadsbeeld in Napels.

Hotels in het centrum van Napels

Napels heeft een van de mooiste binnensteden van heel Europa, met indrukwekkende gebouwen als de Kathedraal van Napels. Rondom dit centrum situeren zich dan ook heel wat leuke hotels, waaronder Ecumano Space en Vertecoeli Home, die perfect kunnen dienen als uitvalsbasis tijdens je ontdekkingstocht doorheen de stad. Ten slotte kan je er ook heel wat hostels vinden: It's Room, Napolibed en Domus Armenio zijn daar enkele voorbeelden van.

Goedkope hotels in Napels

De stad is daarbij een van de interessantste voor wie goedkoper wil logeren in een leuk hotel. Er zijn waarschijnlijk meer voordelige verblijfplaatsen te vinden dan in de meeste andere Europese steden, en dat is natuurlijk ook handig. Hotel Ristorante Donato en Hotel Martini behoren tot een reeks hotels die verschillende sterren hebben, maar toch voor een prikje geboekt kunnen worden – en zelfs voor langere periodes!

De beste restaurants

De keuken van Napels is ongetwijfeld een van de beste redenen om de stad en de streek te bezoeken. Italië is op zich al een trendsetter als het gaat om culinaire verrassingen, en Napels bewijst dat. Verschillende spaghetti's en pizza's, ijs en natuurlijk ook heerlijke espresso's, het zijn allemaal lekkernijen die je op elke menukaart in de stad terug kan vinden.

Wat te doen in Napels

Het Real Teatro di San Carlo

Het Real Teatro di San Carlo

Dit theater is het belangrijkste van de stad, en tevens een van de bekendste ter wereld.
Het Conservatorium van San Pietro a Majella

Het Conservatorium van San Pietro a Majella

Het Conservatorio di San Pietro a Majella is eigenlijk een samensmelting van de vier voormalige conservatoria in de stad. Het werd in 1806 opgericht.
De Kathedraal van Napels

De Kathedraal van Napels

De Duomo di Napoli of Cattedrale di Santa Maria Assunta is de belangrijkste katholieke kathedraal van Napels. Ook is het de zetel van de aartsbisschop van de stad.
Het Museo Archeologico Nazionale

Het Museo Archeologico Nazionale

Het Nationaal Archeologisch Museum te Napels is een van de grootste archeologische musea ter wereld.

Top Hotel Deals in Napels

Bekijk alle hotels in Napels
Bekijk alle hotels in Napels