Hotel Rhodos

Hotel Rhodos

Heb je Rhodos, een van de mooiste Griekse eilanden aan de Turkse kust, uitgekozen als reisbestemming dit jaar? Dan kan je zonder twijfel een onvergetelijke vakantie verwachten! Natuurlijk wordt het allemaal nog beter als je verblijft in een hotel dat precies alle comfort en luxe biedt die je nodig hebt om helemaal te ontspannen. Het aanbod aan hotels in Rhodos stad is erg uitgebreid.

Vind een hotel in Rhodos

Rhodos staat vooral bekend vanwege zijn oude stadscentrum, en natuurlijk de Griekse en Turkse culturen die er hun indruk hebben achtergelaten. De tempel Van Apollo is een constructie die je gewoon eens gezien moet hebben tijdens je verblijf, en dankzij het Panorama Hotel is dat eenvoudig. Hotel Riviera geeft je dan weer de kans om te zonnebaden op het Elli-strand, terwijl je vanuit het Saint Artemios Boutique Hotel dan weer het nabijgelegen aquarium van de stad kan bezichtigen.

De wijken van Rhodos

De Acropolis: Bewonder de oude stad op de heuvel nabij Rhodos stad, die uit de Griekse oudheid stamt.
De Haven van Rhodos: Geniet van de pittoreske haven van Rhodos tijdens je verblijf in de stad.

Een hotel in het centrum van Rhodos

Het centrum van Rhodos heeft een unieke uitstraling. Het stadsgedeelte is oud, met vele pittoreske straatjes en winkeltjes die je onderdompelen in de authentieke Griekse atmosfeer. Daarnaast is er ook een nieuw centrum, waar toeristen vooral komen om te genieten van een gezellig terrasje en de vele winkelgelegenheden. Natuurlijk wordt het stadsbeeld hier ook gevormd door vele architecturale verrassingen, waaronder zelfs gebouwen van tijdens de Italiaanse overheersing. Een hotel in Rhodos geeft je de kans om daar volop van te genieten.

Goedkope hotels in Rhodos

Rhodos is een van de mooiste steden van het gelijknamige eiland, en dankzij het aanbod goedkope hotels kan je daar natuurlijk nog meer van genieten. Domus Rhodos Hotel en Moschos Hotels zijn bijvoorbeeld perfecte opties voor toeristen die niet al te veel comfort nodig hebben, maar Knights of The Old Town en Old Town Piazza bieden voor een lage prijs ook heel wat luxe en comfort.

De beste restaurants

De Griekse keuken heeft zonder twijfel heel wat in petto, en als bezoeker van de stad Rhodos wil je daar natuurlijk van proeven. In de restaurantjes in het centrum van de stad vind je een uitgebreide menukaart met plaatselijke gerechten, waaronder tonosalata, een soort tonijnsalade, spanakopitakia, een gerecht op basis van spinazie, en nog veel meer.

Wat te doen in Rhodos

De Oude Stad

De Oude Stad

Het oude stadsgedeelte van Rhodos staat sinds 1988 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Om de stad heen loopt een promenade, vanwaar je de omringende muren prachtig kan bewonderen.
Het archeologisch museum van Rhodos

Het archeologisch museum van Rhodos

Dit museum bevindt zich vlak bij de haven. Het is gevestigd in het ziekenhuis van de voormalige Johanniterridders.
Het Grootmeesterspaleis

Het Grootmeesterspaleis

Dit middeleeuwse paleis wordt ook wel de Kastello genaamd, en is een van de weinige gotische bouwwerken van Griekenland.
Het St. Nikolaas-fort.

Het St. Nikolaas-fort.

Nabij het indrukwekkende St. Nikolaasfort zou naar vermeend een van de voeten van de Kolossus van Rhodos gestaan hebben.

Top Hotel Deals in Rhodos

Bekijk alle hotels in Rhodos
Bekijk alle hotels in Rhodos