Hotel Reims

Hotel Reims

Als je een vakantiebestemming zoekt met een rijke geschiedenis, dan is Reims zeker en vast een goede optie. De stad is een van de oudste van Frankrijk, en dat maakt ze dan ook erg populair bij toeristen. Een hotel in Reims boeken is vanzelfsprekend een belangrijke maatregel als je een écht onvergetelijke vakantie wil meemaken, en wat meer info daarover is dan ook welkom.

Vind een hotel in Reims

Van de Kathedraal van Saint-Rémi tot het Paleis van Tau en de indrukwekkende triomfboog Porte Mars, het zijn stuk voor stuk monumenten en bezienswaardigheden die een stukje geschiedenis van Reims uit de doeken doen. Het juiste hotel vinden is natuurlijk belangrijk als je de stad van haar mooiste kant wilt bezichtigen. Apart'City Comfort Reims Centre en Interhotel Le Bristol zijn daarvoor enkele van de beste verblijfplaatsen die er te vinden zijn, mede dankzij hun centrale ligging en het comfort dat ze bieden.

De wijken van Reims

Het stadscentrum: Het levendige centrum van Reims wordt nog interessanter door hotels als Hotel Le Bon Moine.
Porte de Mars: De wijk rondom de Romeinse triomfboog herbergt hotels als Best Hotels Reims La Pompelle.

Hotels in het centrum van Reims

Wil je echter nog beter de sfeer in deze oude stad opsnuiven? Dan is een hotel zoeken in het centrum van de stad een must. Niet alleen voel je je zo nog meer deel van de prachtige cultuur die er te ontdekken valt, de nabijheid van toeristische gelegenheden en het openbaar vervoer maken je verblijf ook aangenamer. Comfort Reims Centre en Reims Parc des Expositions behoren tot de beste hotels van het centrum van de stad.

Goedkope hotels in Reims

Wil je je verblijf in deze stad ook goedkoper maken? Dan is er goed nieuws: er zijn heel wat comfortabele hotels en andere verblijfplaatsen te vinden die je alle nodige luxe bieden, en toch geen gat slaan in je bankrekening. Hotel Restaurant Le Refuge is het perfecte voorbeeld van een aangenaam hostel met restaurant, dat je voor een lage prijs kan boeken.

De beste restaurants

De Franse keuken is wereldbekend. De haute cuisine, in combinatie met eenvoudige maar heerlijke gerechten, maakt Frankrijk een van de populairste reisbestemmingen onder culinaire liefhebbers. Ook in Reims kan je daar bewijs van vinden, in de restaurantjes in het stadscentrum. Van grillgerechten tot mossels, chocoladedesserts en natuurlijk ook champagnehuizen, een hotel in Reims boeken geeft je de kans om volop van heerlijke smaken te genieten.

Wat te doen in Reims

Het klooster van Saint-Remi

Het klooster van Saint-Remi

Dit klooster werd gesticht in de 6e eeuw, en herbergt relikwieën van de bisschop van Reims die de bekende Clovis (koning der Franken) doopte.
Het Paleis van Tau

Het Paleis van Tau

Le Palais du Tau is het aartsbisschoppelijke paleis van de stad. Het werd naast een aantal andere gebouwen op de UNESCO Werelderfgoedlijst gezet.
De Cathédrale Notre-Dame de Reims

De Cathédrale Notre-Dame de Reims

De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal van Reims stamt uit de 13e eeuw, en behoort tot de belangrijkste gotische bouwwerken van heel Frankrijk.
De Champagnehuizen van Reims

De Champagnehuizen van Reims

De bekende champagnehuizen, waarvan een groot deel zich eigenlijk in het nabije Epernay bevindt, zijn het grootste centrum van de productie van de bekende alcoholische drank, de champagne.

Top Hotel Deals in Reims

Bekijk alle hotels in Reims
Bekijk alle hotels in Reims

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Reims