Hotels in Normandië

Hotels in Normandië

Streek van de Noormannen en de Landing

Ben je dol op reizen vol authentieke dorpjes en mooie landschappen? Neckermann vindt voor jou een mooi én goedkoop hotel in het hart van Normandië.

Oorlogsverleden

In het noordwesten van Frankrijk, aan het Kanaal, ligt met Normandië wellicht een van de mooiste regio’s van het land. De naam verwijst naar de Noormannen, die het er in de tiende eeuw voor het zeggen hadden. De streek is echter vooral bekend omwille van de grootscheepse landing van de geallieerden die er in 1944 plaatsgreep. Je vindt er dan ook heel wat overblijfselen uit dit scharniermoment van de Tweede Wereldoorlog.

Variatie troef

In Normandië is het niet allemaal oorlog wat de klok slaat. Je kunt er ook genieten van de prachtige krijtrotsen aan de kust, de heerlijkste zeevruchtenschotels en prachtige plaatsen als het schilderachtige Honfleur en Rouen. Ook een uitstapje naar het schiereiland Mont Saint-Michel is een must!

Reserveer nu je goedkope hotel in Normandië

Tot rust komen in een unieke Franse regio? Boek dan nu je hotel in Normandië, en geniet van onze aanbieding met de laagste prijsgarantie.