Hotel Nice

Hotel Nice

Het Middellandse Zeegebied in Frankrijk is zonder twijfel een van de mooiste regio's van het land, en steden als Nice bewijzen dat! Nice is dé stad voor reizigers die van de mediterrane atmosfeer willen genieten en toch niet al te ver willen reizen. Een hotel in Nice is dan ook een belangrijke maatregel als je nog méér uit je verblijf wil halen.

Vind een hotel in Nice

Nice staat vooral bekend vanwege de vele musea die er te vinden zijn, en het grote aanbod aan hotels geeft je dan ook de kans om die te ontdekken. Het Musée d'Art Moderne en d'Art Contemporain, alsook het Palais Lascaris en het Musée Matisse zijn stuk voor stuk het bezichtigen waard als je graag je cultuur bijschaaft tijdens je verblijf. Hotels als Hotel Univers en Residhome Nice Promenade kunnen in dat geval een comfortabele verblijfplaats betekenen.

De wijken van Nice

Oud-Nice: Het oude gedeelte van de stad geeft perfect weer hoe de Franse stad er vroeger uitzag, en is de ideale verblijfplaats voor toeristen.
Le Promenade des Anglais: Deze winkelwijk in Nice lokt heel wat bezoekers, net als de nabij gelegen stranden.

Hotels in het centrum van Nice

Veel hotels in de stad liggen in het centrum, en zijn dan ook ideaal voor toeristen die graag de stadse drukte opzoeken. Hotel Saint George en Hotel Ambassador zijn twee voorbeelden van comfortabele hotels die pal in het centrum van de stad gelegen zijn, net als luxueuze resorts zoals Hotel Goldstar Resort & Suites. Meer dan genoeg opties dus voor de bezoeker.

Goedkope hotels in Nice

Wil je goedkoper en toch comfortabel verblijven in Nice? Dan kan dat natuurlijk ook, en wel dankzij het grote aanbod voordelige hotels in de stad. Hotel du Baou en Hotel Brasilia kunnen bijvoorbeeld goedkoop geboekt worden, en garanderen toch alle luxe en comfort die je tijdens je verblijf nodig kan hebben. Daarnaast is er een uitgebreid aanbod aan eenvoudige hostels in Nice, die vooral voor jonge toeristen een oplossing zijn.

De beste restaurants

La Cuisine Nicoise is, net als het aanbod hotels, zeker het vermelden waard. Als je je verblijf in de stad nog aangenamer wilt maken, dan moet je zeker enkele plaatselijke gerechten proeven in een van de vele restaurants. De bekende salade nicoise is perfect als maaltijd tijdens de zomer, terwijl een socca pannenkoek dan weer iets beter vult. In elk geval genoeg opties als je een last minute hotel in Nice boekt.

Wat te doen in Nice

Het Musée Matisse

Het Musée Matisse

Dit museum ligt in de Cimiez wijk van Nice, en herbergt collecties van de Franse schilder Henri Matisse.
Het Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain

Het Musée d'Art Moderne et d'Art Contemporain

Dit museum wordt ook wel het MAMAC genaamd, en is een museum voor hedendaagse en moderne kunst.
De Promenade des Anglais

De Promenade des Anglais

Deze lange strandweg ligt aan de kustlijn van Nice, en loopt vanaf het oude stadsdeel tot aan de luchthaven. Er zijn veel luxehotels en casino's te vinden.
La Place Masséna

La Place Masséna

Dit historische plein in het centrum van Nice werd vernoemd naar André Masséna. De opbouw werd verzorgd door Joseph Vernier in het midden van de 19e eeuw.

Top Hotel Deals in Nice

Bekijk alle hotels in Nice
Bekijk alle hotels in Nice

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Nice