Hotel Lyon

Hotel Lyon

Lyon is de derde grootste stad van Frankrijk, en tevens een van de populairste bij toeristen over heel Europa. Als je een reisje naar deze stad plant, dan kan je in elk geval zeker zijn van heel wat culturele, culinaire en geschiedkundige verrassingen. Dat is natuurlijk enkel mogelijk als je ook over een comfortabele verblijfplaats beschikt – en dat is precies wat een hotel in Lyon je kan bieden!

Vind een hotel in Lyon

Lyon is een stad die je als liefhebber van de Franse cultuur gewoon gezien moet hebben. Bezienswaardigheden als de Opéra de Lyon en de Basiliek Notre-Dame de Fourvière zijn slechts enkele van de attracties die het bezoeken waard zijn tijdens je verblijf. En een degelijk hotel in de stad maakt het natuurlijk nog eenvoudiger om daarvan te genieten. Hotel Le Roosevelt en Citadines Presqu'Îles Lyon bieden je bijvoorbeeld de perfecte balans tussen comfort en een interessante ligging, waardoor je meer uit je verblijf kan halen.

De wijken van Lyon

Le Presqu'Île: De vele oude fonteinen, 19e-eeuwse gebouwen en pleinen die in deze wijk liggen maken het een van de mooiste van Frankrijk!
La Fourvière: La Fourvière herbergt hotels als Ville Maïa, die de stad haar moderne uitstraling geven.

Hotels in het centrum van Lyon

Waarom zou je niet voor een centraal gelegen hotel gaan tijdens je verblijf? De voordelen van een hotel in het centrum reiken ver, zoals een gemakkelijkere verbinding met andere plaatsen, regelmatig openbaar vervoer en nog veel meer. Mercure Lyon Centre Saxe Lafayette en Grand Hotel Terreaux zijn beide goede opties als je graag in het centrum van de stad verblijft.

Goedkope hotels in Lyon

Maar wie zegt dat je voor een goed hotel in een stad als Lyon veel hoeft te betalen? Er zijn meer dan genoeg goedkopere opties voor toeristen die graag wat geld besparen. Hotel Moderne en Warwick Reine Astrid bieden je bijvoorbeeld een hoog comfort tegen een aangename prijs. De ideale combinatie om van een deugddoende vakantie te genieten.

De beste restaurants

De keuken van Lyon is eveneens het proeven waard als je een last minute Hotel in Lyon boekt. Gerechten met linzen, kazen en kippenlever zijn stuk voor stuk het proberen waard, net als de vele zoete desserts - zoals tarte a la praliné. In het centrum maar ook in de buitenwijken van de stad zijn heel wat leuke restaurantjes te vinden waar je al je culinaire verlangens kan vervullen.

Wat te doen in Lyon

Het Oude Gasthuis

Het Oude Gasthuis

Dit unieke gasthuis dateert uit de 17e eeuw en fungeerde als bouw waar ouderen en zieken verpleegd werden.
De Opéra de Lyon,

De Opéra de Lyon,

Deze bijzondere opera wordt ook wel de Opéra Nouvel genoemd en bevindt zich vlakbij het Presqu'île.
De Notre-Dame de Fourvière

De Notre-Dame de Fourvière

Dit is een grote basiliek in Lyon die uitkijkt over de stad vanaf de Fourvière heuvel.
Het stadhuis van Lyon

Het stadhuis van Lyon

Het Hôtel de Ville van Lyon is de verblijfplaats van het gemeentebestuur van de stad en ligt in het eerste arrondissement.

Top Hotel Deals in Lyon

Bekijk alle hotels in Lyon
Bekijk alle hotels in Lyon

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Lyon