Hotel La Rochelle

Hotel La Rochelle

La Rochelle is dan wel al sinds de 13e eeuw na Christus een belangrijke havenstad van Europa, tegenwoordig heeft ze ook op toeristisch vlak heel wat te bieden. De nabijheid van de Atlantische Oceaan en de prachtige natuur die de stad omringt, maken ze tot een van de populairste reisbestemmingen voor toeristen. Heb je beslist om je volgende vakantie in deze stad door te brengen, dan kan je je dus aan een deugddoende reis verwachten als je een hotel in LaRochelle boekt.

Vind een hotel in La Rochelle

La Rochelle behoort zonder twijfel tot de meest pittoreske en schilderachtige steden van Frankrijk. Niet enkel strandtoeristen, maar ook culturele bezoekers en zij die op zoek zijn naar rust kunnen baten bij een verblijf in de stad. Hotel Henri IV en Hotel de la Paix behoren tot de meest aangename van La Rochelle, en je overweegt deze dan ook best!

De wijken van La Rochelle

Île de Ré: Deze wijk is eigenlijk een eiland dat met de stad zelf verbonden is via een tolbrug, en is dé plaats voor natuurliefhebbers.
De Vieux Port: De haven van La Rochelle garandeert een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

Hotels in het centrum van La Rochelle

Het centrum van de stad is een van de prachtigste delen van La Rochelle, waar je heel wat mooie bezienswaardigheden kan vinden. De Tour de Saint Nicholas en het Hotel de Ville zijn daar twee goede voorbeelden van, en die bezichtigen wordt nog leuker als je een goed hotel hebt als uitvalsbasis. Het Ibis Hotel LaRochelle Centre Historique en Hotel Saint Nicholas zijn bijvoorbeeld zeker het overwegen waard.

Goedkope hotels in La Rochelle

Waarom zou je veel geld betalen voor een verblijfplaats in deze stad? Er zijn meer dan genoeg goedkope hotels te vinden, en die zoektocht is vooral de moeite waard als je wat wilt besparen tijdens je vakantie. Appart'City La Rochelle en Hotel de l'Ocean behoren tot de lijst voordelige verblijfplaatsen, vanwaar je toch het mooiste van de stad kan ontdekken.

De beste restaurants

Als je in La Rochelle verblijft, dan kan je zeker zijn van een ware culinaire verrassing. De ligging van de stad aan de Atlantische Oceaan zorgt mede voor de populariteit, maar ook het heerlijke eten dat je er kan proeven speelt daar een rol in. De bekende Marennes-Oléron oesters behoren tot de beste delicatessen van de Franse regio, dus die moet je zeker uitgeprobeerd hebben.

Wat te doen in La Rochelle

Het Aquarium de La Rochelle

Het Aquarium de La Rochelle

Dit grote aquarium is een soort museum waar je maritieme fauna kan bezichtigen, waaronder schildpadden en chelonioidea.
La Tour Saint-Nicolas

La Tour Saint-Nicolas

Deze middeleeuwse toren bevindt zich aan de haven van La Rochelle.
Le Parc Charruyer

Le Parc Charruyer

Het Parc Charruyer is een van de mooiste van Frankrijk, met zijn vele pittoreske brugjes en prachtige flora.
La Rochelle Cathedral

La Rochelle Cathedral

De kathedraal van La Rochelle is een van de mooiste en oudste kerkgebouwen van de streek, en is vooral bekend om zijn royale interieur.

Top Hotel Deals in La Rochelle

Bekijk alle hotels in La Rochelle
Bekijk alle hotels in La Rochelle

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar La Rochelle