Hotel Cannes

Hotel Cannes

De Côte d'Azur: bij de meesten onder ons roept deze Franse regio in het zuiden van het land een beeld op van witte stranden en heerlijke temperaturen. Cannes is een van die steden aan de Franse kustlijn die je gewoon eens gezien moet hebben, en als je een reis hebt geboekt, dan kan je er nog meer uit halen dankzij het juiste hotel.

Vind een hotel in Cannes

Cannes staat natuurlijk bekend vanwege het internationale Filmfestival dat er georganiseerd wordt, maar er zijn nog meer dan genoeg andere redenen om de stad te bezoeken. Plezierparken als Aqua Slash en Fun City zijn de ideale attractie voor jonge gezinnen, terwijl de Haven van Cannes en Casino Palm Beach dan weer perfect zijn voor vrijgezellen en koppels. Hotels als EexcelSuite Résidence en Ruc Hôtel Cannes behoren tot de beste verblijfplaatsen in de stad, en geven je de opportuniteit om het beste uit je reis te halen.

De wijken van Cannes

Oud-Cannes: Hôtel Alizé en AZUR Mueblé zijn twee van de leukste hotels die je in het oude stadsgedeelte kan vinden.
Golfe-Juan: Deze badplaats met zandstranden is een van de beste redenen om Cannes te bezoeken.

Hotels in het centrum van Cannes

Net zoals de meeste Franse steden heeft Cannes een oud stadscentrum, waar je nog de typisch Franse cultuur kan opsnuiven tijdens je verblijf. Dit stadsdeel behoort eveneens tot het centrum, waar je tal van hotels kan vinden. Le Charme Yhoost en Hotel Victoria zijn daar twee prachtige voorbeelden van. Genieten van alle comfort en de nabijheid van de mooiste plaatjes in de stad kan als je voor een dergelijk hotel in Cannes kiest.

Goedkope hotels in Cannes

Hotels als Hotel Cannes Gallia en Hotel Anna Livia bewijzen daarbij dat je ook in deze moderne metropool kan verblijven tegen een aangename prijs. Vaak wordt gedacht dat met comfort in een hotel logeren een dure aangelegenheid is, maar het grote aanbod aan goedkope hotels in Cannes bewijst het tegendeel. Daarbij beschikken veel van deze hotels in Cannes over een zwembad en volledig uitgeruste kamers, waardoor ze dus niet onderdoen voor duurdere verblijfplaatsen.

De beste restaurants

Cannes kenmerkt zich eveneens door de verfijnde keuken die je er kan vinden, met gerechten als tapenades en bouillabaisse, een soep op basis van verschillende vissoorten en stokbrood. Ook ratatouille en het bekende daube stoofpotje horen thuis op de plaatselijke menukaart – die je in zowat elk restaurant in Cannes kan vinden.

Wat te doen in Cannes

La Croisette

La Croisette

De Promenade de la Croisette is een strandboulevard die met palmen is begroeid. Hij loopt langs de Golfe de la Napoule, aan de kustlijn.
Het Palais des Festivals et des Congrès

Het Palais des Festivals et des Congrès

Dit is een van de modernste gebouwen aan La Croisette in Cannes. Het Filmfestival in Cannes wordt er georganiseerd.
Sophia Antipolis

Sophia Antipolis

Sophia Antipolis is een innovatief technologiepark. Het wordt ook wel omschreven als een Ville Nouvelle, en is een van de populairste attracties van Cannes.
De Lérins-eilanden

De Lérins-eilanden

Deze groep mediterrane eilanden herbergen onder andere een klooster en een abdij.

Top Hotel Deals in Cannes

Bekijk alle hotels in Cannes
Bekijk alle hotels in Cannes

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Cannes