Hotel Biarritz

Hotel Biarritz

Biarritz is een van de populairste badplaatsen en kuuroorden van heel Frankrijk. De ligging zorgt er daarbij voor dat je tijdens een verblijf in Biarritz altijd kunt rekenen op aangename temperaturen: ze ligt immers helemaal in het zuiden van Frankrijk, vlak bij de Spaanse grens. Een vakantie boeken in deze stad bewijst dat ook Frankrijk precies de rust en toeristisch entertainment kan bieden die je tijdens de zomer nodig hebt. Boek je daarbij een hotel in Biarritz, dan wordt het natuurlijk nog beter!

Vind een hotel in Biarritz

Naast het Grande Plage, waar de stad zo bekend om staat, zijn er echter ook nog veel andere bezienswaardigheden. Het Casino Barrière lokt heel wat toeristen die van een spelletje houden, terwijl het Aquarium de Biarritz dan weer de perfecte activiteit is voor jonge gezinnen. Dankzij hotels als Brit Hotel Marbella en Hotel Campanile Biarritz wordt het nog aangenamer om de toeristische kant van de stad te ontdekken.

De wijken van Biarritz

Grande Plage: Het grootste strand van de stad lokt jaarlijks heel wat toeristen.
Port Vieux: De oude haven van Biarritz is de perfecte plaats voor een gezellig terrasje en een ontspannen atmosfeer aan de Atlantische Oceaan.

Hotels in het centrum van Biarritz

Het centrum van de stad heeft alle kenmerken van een toeristische trekpleister. Vele musea, waaronder het Musée Historique de Biarritz, en natuurlijk ook gezellige restaurants en bars waar je van een heerlijk drankje of maaltijd kan genieten. Mercure Biarritz Centre Plaza en Hotel Georges VI behoren net als het luxueuze Hôtel du Palais Imperial Resort en Spa tot de mooiste en meest indrukwekkende verblijfplaatsen van de stad én de regio.

Goedkope hotels in Biarritz

Ondanks het exclusieve karakter van Biarritz kan je er ook een aantal voordelige hotels vinden. Altica Anglet en Premiere Classe Biarritz behoren daartoe, en geven je de kans om je volledig in de plaatselijke zomerse sfeer in te leven tegen een lage prijs. Van comfort kan je ook zeker zijn bij deze hotels, wat die voordelige prijs natuurlijk nog interessanter maakt.

De beste restaurants

De Franse kustplaats kent ook de typische Franse keuken die je in alle steden vindt. Van delicatessen zoals foie gras en heerlijke, verfijnde gebakjes tot Franse wijnen uit zowat elke streek, er zijn haast geen grenzen aan de culinaire mogelijkheden. Veel gerechten zijn natuurlijk gemaakt op basis van vis en schaaldieren. Ideaal dus om je nog meer in de maritieme atmosfeer onder te dompelen.

Wat te doen in Biarritz

Rocher de la Vierge

Rocher de la Vierge

Deze religieuze rots, ook wel de Rots van de Maagd Maria genoemd, is een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Hij staat symbool voor Biarritz zelf, en lokt heel wat toeristen.
Het Paleis van Keizerin Eugénie

Het Paleis van Keizerin Eugénie

Keizerin Eugénie was een van de eerste personen die in Biarritz een ontspanningsoord zag. Het paleis dat er voor haar gebouwd werd, is zeker het bezoeken waard.
Het Asiatica Musée d'art Oriental

Het Asiatica Musée d'art Oriental

Dit museum voor oosterse kunst herbergt een hele collectie kunstwerken van oosterse afkomst.
Villa Belza

Villa Belza

De Villa Beltza is een villa in nieuw-middeleeuwse stijl, dat tussen 1880 en 1895 gebouwd werd op de rotskusten van Biarritz.

Top Hotel Deals in Biarritz

Bekijk alle hotels in Biarritz
Bekijk alle hotels in Biarritz

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Biarritz