Hotel Stuttgart

Hotel Stuttgart

Stuttgart is een van de belangrijkste Duitse steden op het vlak van cultuur en industrie. Net zoals de meeste Duitse steden kan je je tijdens een verblijf in Stuttgart verwachten aan heel wat entertainment, of dat nu is in de vorm van musea of muzikale evenementen. Heb je ook een reis geboekt naar deze Duitse stad? Dan is een hotel in Stuttgart boeken iets waar je zeker aan moet denken.

Vind een hotel in Stuttgart

Stuttgart staat bekend als industriestad, maar dan wel een die ook voor toeristen interessant is. Mercedes, het automerk, heeft er zijn uitvalsbasis, en er staat zelfs een heus Mercedes Museum. Ook het Staatspark Oberer Schlossgarten en de Dierentuin Wilhelma zijn erg populaire attracties. Vanuit hotels als Maritim Hotel Stuttgart en Kronen Hotel Stuttgart kan je je nog beter inleven in de plaatselijke atmosfeer en cultuur.

De wijken van Stuttgart

Bad Cannstatt: Deze buurt, die uit de Romeinse tijd dateert, is een van de meest pittoreske van Stuttgart!
Stuttgart-Mitte: Kronenhotel Stuttgart en Le Méridien Stuttgart behoren tot de mooiste hotels in het centrum.

Hotels in het centrum van Stuttgart

Het stadscentrum van Stuttgart is dé plaats waar je moet zijn als je enerzijds van de lokale culturele evenementen wilt genieten, en anderzijds de gezellige drukte van de binnenstad wilt ervaren. Ook het aanbod aan hotels kan hiertoe bijdragen: Hotel Azenberg en Hotel Hafner zijn het overwegen waard voor de toerist die centraal wil verblijven en van comfort wil genieten. Ook Hotel am Wilhelmsplatz is daarvoor een goede optie.

Goedkope hotels in Stuttgart

Wil je ook voor een aangename prijs van de pracht van Stuttgart genieten? Dan kan je jezelf gelukkig prijzen. Het aanbod aan voordelige hotels is uitgebreid, met hotels als Hotel Astoria en Hotel Western Loftstyle Stuttgart - Zuffenhausen. De meeste van deze verblijfplaatsen liggen iets verder van het centrum, waardoor je meer van de rust kan genieten dan in de binnenstad. Ook bieden ze de luxe die je nodig hebt om er een aangename reis van te maken.

De beste restaurants

Stuttgart is een rasechte Duitse stad, en je kan er dan ook de nationale keuken vinden in zowat elk restaurant. Van desserts als apfelstrudel tot braadworst en andere vleesgerechten, de opties zijn uitgebreid. Heb je zin in een hapje in het centrum van de stad, dan kan je ook heel wat internationale keukens uitproberen. Griekse, Italiaanse en nog veel andere restaurants zijn er meer dan genoeg!

Wat te doen in Stuttgart

Het Wilhelma

Het Wilhelma

Het Wilhelma is een van de grootste dierentuinen van Duitsland. Het fungeert daarbij ook als botanische tuin.
De parken van Stuttgart

De parken van Stuttgart

De drie parken die in de stad liggen - het Rosensteinpark, het Killesbergpark en de Schlossgarten - omringen de stad in de vorm van een grote U, ook wel de groene U genaamd. Ze zijn in totaal ruim acht kilometer lang.
Weissenhog

Weissenhog

Dit stadsdeel heeft zijn naam van Weissenhofsiedlung, een groep huisjes die uit 1927 stammen en samen een staalkaart vormen van het Nieuwe Bouwen uit die periode.
Het Mercedes-Benz-museum

Het Mercedes-Benz-museum

Dit automuseum vertelt de geschiedenis van het bekende automerk, en merken die ermee geassocieerd zijn.

Top Hotel Deals in Stuttgart

Bekijk alle hotels in Stuttgart
Bekijk alle hotels in Stuttgart

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Stuttgart