Hotel Keulen

Hotel Keulen

Keulen behoort ongetwijfeld tot de meest populaire van heel Duitsland, vooral vanwege de rijke cultuur en geschiedenis die er te ontdekken vallen. Voor wie een verblijf in deze stad heeft gepland, kan zich zeker verwachten aan een hele reeks leuke bezienswaardigheden en activiteiten! Wat komt er nog bij een reis kijken? Inderdaad, een comfortabel hotel in Keulen zoeken. Want een degelijke verblijfplaats is al het halve werk!

Vind een hotel in Keulen

De Dom van Keulen, de Altstadt en het Romeinse Praetorium: het zijn slechts enkele voorbeelden van geschiedkundige bezienswaardigheden die je niet gemist mag hebben tijdens je verblijf in Keulen. Een last minute hotel in Keulen boeken geeft je daarbij de mogelijkheid om méér te doen in minder tijd, of je nu kiest voor het Cologne Mariott Hotel of liever in het Lindner Hotel Dom Residence verblijft.

De wijken van Keulen

Altstadt: Het oude stadsgedeelte is met zijn vele romaanse basilieken een van de mooiste van Keulen.
Belgisches Viertel: De Belgische Wijk staat vooral bekend om zijn trendy winkels en eetgelegenheden!

Hotels in het centrum van Keulen

Keulen is doorheen de geschiedenis altijd al een belangrijke stad geweest, en dat brengt met zich mee dat er vooral in de oude stad heel wat te bezichtigen valt. Verblijfsgelegenheden als het Hotel Römerhafen en Callas Hotel Am Dom bewijzen dat je vanuit een comfortabel hotel in het centrum van de stad nog beter van het moois kan genieten. Daarbij zorgt het uitgebreide netwerk openbaar vervoer ervoor dat je ook eenvoudig andere plaatsjes kan ontdekken.

Goedkope hotels in Keulen

De prijs is een van de belangrijkste factoren als je op zoek gaat naar een hotel Keulen, zoveel is zeker. Gelukkig is het aanbod aangenaam geprijsde verblijfplaatsen in Keulen erg groot, waardoor je dus ook voor minder geld een heerlijke reis kunt beleven. Er zijn heel wat aangename hostels en B&B's, die je kan gebruiken als uitvalsbasis tijdens je verblijf. Het spreekt voor zich dat hoe dichter het hotel zich bij het centrum bevindt, hoe meer je zal betalen. Maar bij veel hotels valt dat toch nog goed mee, en dat is natuurlijk mooi meegenomen.

De beste restaurants

Van Bockwurst tot heerlijke bonen die met een zoet sausje zijn overgoten, de Duitse keuken komt ook in een stad als Keulen goed tot zijn recht. Als je een hotel boekt nabij enkele van de beste restaurants, dan kan je je zeker ook aan culinaire voldoening verwachten tijdens je reis.

Wat te doen in Keulen

De Dom van Keulen

De Dom van Keulen

Deze kathedraal bevindt zich in het centrum van de stad en is in een bijzondere Gotische stijl gebouwd.
Het Praetorium

Het Praetorium

Het Praetorium was origineel een hoofdkwartier van het Romeinse leger in de toenmalige legerplaats, de castra.
Het Museum Ludwig

Het Museum Ludwig

Dit museum voor moderne kunst ligt nabij de Dom van Keulen en de Rijn. Het is deel van de Ludwigmusea en omvat prachtige collecties kunst uit de 20e en 21e eeuw.
Sint-Severinus

Sint-Severinus

Deze Rooms-Katholieke kerk is een van de grootste van de stad. Hij is gewijd aan de heilige Severinus, een stadspatroon van Keulen.

Top Hotel Deals in Keulen

Bekijk alle hotels in Keulen
Bekijk alle hotels in Keulen

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Keulen