Hotel Frankfurt

Hotel Frankfurt

Een reis naar Frankfurt bewijst dat Duitsland tegenwoordig een modern land is, dat voor andere in West-Europa zeker niet onder moet doen. Frankfurt is immers een van de meest vernieuwende steden van het land, en lokt dan ook heel wat nieuwsgierige toeristen die Duitsland van zijn mooiste kant willen ontdekken. Heb je ook een reis naar deze stad gepland, dan besef je waarschijnlijk maar al te goed dat het belang van een degelijk hotel in Frankfurt niet onderschat mag worden.

Vind een hotel in Frankfurt

Frankfurt herbergt enkele van de interessantste musea van Duitsland, maar ook andere bezienswaardigheden kan je er vinden. De Maintower, Zeilgalerie en Frankfurter Dom zijn stuk voor stuk het bezichtigen waard tijdens je verblijf in de stad. Dat wordt nog eenvoudiger én aangenamer dankzij het uitgebreide aanbod aan hotels, waaronder de luxueuze hotels Welcome Hotel Frankfurt en Novum Hotel Continental Frankfurt.

De wijken van Frankfurt

Altstadt: Het oude stadsgedeelte is met hotels als Flemings Selection Hotel Frankfurt-City een van de drukst bezochte van de stad.
Hausen: Dit is een van de kleinste wijken van Frankfurt, waar je onder andere het Max-Planck-Instituut en verscheidene hotels, zoals het Hotel Arena Messe Frankfurt, kan vinden.

Hotels in het centrum van Frankfurt

Het centrum of de binnenstad van Frankfurt is dé plaats waar je moet zijn als je de metropolitaanse atmosfeer van deze Duitse parel wil opsnuiven. Jumeira Frankfurt en de Westin Grand Frankfurt zijn daarvoor ideale opties, mede dankzij hun centrale ligging en de grote mate van luxe die ze bieden. Ook Steigenberger Frankfurter Hof en The Suite Hotel kunnen zich bij het lijstje van beste hotels vervoegen.

Goedkope hotels in Frankfurt

Hoewel je in het centrum van Frankfurt heel wat dure en luxueuze hotels kan vinden, zijn er ook een aantal goedkopere opties beschikbaar. Dankzij verblijfplaatsen als Panorama Hotel kan je als toerist de mooie stad op eigen tempo ontdekken, én doe je ook nog eens je portemonnee een plezier. Ook kan je bepaalde hotels tegen een verlaagde prijs boeken als je meerdere dagen tot zelfs een maand verblijft.

De beste restaurants

Tal van heerlijke gerechten maken de Duitse stad nog populairder bij toeristen. De welbekende Grüne Sosse (groene saus), die vaak bij hardgekookte eieren en gekookte aardappelen wordt geserveerd, is daar een goed voorbeeld van. Daarbij kan je in de meeste restaurants en cafés ook heel wat lekkere wijnen verkrijgen; het ideale aperitief als je een last minute hotel in Frankfurt boekt!

Wat te doen in Frankfurt

De Römerberg

De Römerberg

Dit is het stadhuisplein van Frankfurt. Het is al sinds de Middeleeuwen het centrum van de stad.
Palmengarten

Palmengarten

Deze botanische tuin maakt deel uit van de Botanic Gardens Conservation International. Het heeft een oppervlakte van 29 hectare en is daarmee bijzonder groot.
Het Museum für Moderne Kunst

Het Museum für Moderne Kunst

Het MMK in Frankfurt ligt aan de hoek Dom- en Braubachstrasse, in het oude stadsgedeelte.
De Sint-Justinuskerk

De Sint-Justinuskerk

De 'Justinuskirche' is een van de oudste intacte kerkgebouwen van het land. Hij bevindt zich in Höchst (een stadsgedeelte) en werd in het jaar 1830 gebouwd.

Top Hotel Deals in Frankfurt

Bekijk alle hotels in Frankfurt
Bekijk alle hotels in Frankfurt

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Frankfurt