Hotel Berlijn

Hotel Berlijn

Een hotel boeken in een stad als Berlijn is niet enkel eenvoudig, het geeft je ook nog eens de kans om de mooiste delen van de stad te ontdekken! Berlijn is tegenwoordig een van de populairste steden bij toeristen over heel Europa, en dat brengt natuurlijk ook een groot aanbod aan hotels met zich mee. Als je nog méér uit je vakantie wilt halen, dan is het van groot belang dat je precies het goede hotel vindt.

Vind een hotel in Berlijn

Het ene hotel is het andere niet, en dat is ook in een stad als Berlijn het geval. Of je nu van een winkelvakantie wilt genieten in het Europa Center of liever wat cultuur opdoet in Oost-Berlijn en een van de vele musea, er zijn heel wat mogelijkheden. Hotel Berlin en Leonardo Hotel Berlin Mitte behoren tot de mooiste en meest interessante hotels van de hele stad, en zijn het overwegen waard als je een last minute hotel in Berlijn zoekt.

De wijken van Berlijn

Lichtenberg: Lichtenberg is een van de meest centrale wijken van de stad, waar je onder andere het City Hotel Berlin East kan vinden.
Spandau: Spandau staat vooral bekend vanwege de oude staatsgevangenis die er te vinden is.

Hotels in het centrum van Berlijn

Berlijn staat bekend om zijn levendige stadscentrum, waar je een samensmelting kan vinden van verschillende culturen en vormen van entertainment. Ook het aanbod hotels in het centrum is erg uitgebreid, waar Luxe 11 Berlin Mitte en Holiday Inn Centre Alexanderplatz prachtige voorbeelden van zijn. Centraal gelegen hotels zijn daarbij eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer, en veel bezienswaardigheden liggen vlakbij.

Goedkope hotels in Berlijn

Hoewel Berlijn een van de meest toeristische steden van Centraal-Europa is, kan je toch ook heel wat hotels vinden tegen een voordelige prijs. Ideaal als je tijdens je verblijf in de stad ook wilt besparen, zonder daarvoor aan comfort in te boeten. Mercure Hotel Berlin am Alexanderplatz biedt je voor een lage prijs alle comfort dat je nodig kan hebben, net zoals Hotel Amelie Berlin, dat daarbij pal in het centrum ligt.

De beste restaurants

De Berlijnse keuken is een van de redenen waarom je een hotel in Berlijn zou moeten boeken. In de vele restaurantjes kan je rekenen op een basisaanbod aan lokale gerechten, waaronder Würzfleisch en Eisbein, die vaak met ingrediënten als rode kool of zuurkool worden bereid. Natuurlijk zijn er ook heel wat internationale keukens te vinden.

Wat te doen in Berlijn

Botanischer Garten Berlin

Botanischer Garten Berlin

Deze botanische tuin heeft een oppervlakte van 43 hectare en herbergt wel 22.000 verschillende flora. De tuin is daarmee een van de grootste en belangrijkste ter wereld.
Het Kaufhaus des Westens

Het Kaufhaus des Westens

Het prachtige 'KaDeWe' is een groot warenhuis in het centrum van de stad.
Slot Charlottenburg

Slot Charlottenburg

Het 'Schloss Charlottenburg' is het allergrootste paleis van de stad. Het ligt in het gelijknamige stadsdeel.
De Sint-Joriskerk

De Sint-Joriskerk

De Sankt Georgskirche is een van de belangrijkste katholieke kerkgebouwen van Berlijn.

Top Hotel Deals in Berlijn

Bekijk alle hotels in Berlijn
Bekijk alle hotels in Berlijn

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Berlijn