Hotel Kopenhagen

Hotel Kopenhagen

Scandinavië behoort tot de mooiste gebieden van Europa, en steeds meer toeristen kiezen landen als Denemarken dan ook uit als reisbestemming. Als je zelf al Kopenhagen hebt uitgekozen dit jaar, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je een degelijk hotel vindt, want enkel op die manier kan je het beste uit je reis halen. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden bij de zoektocht naar een goede verblijfplaats, en wat meer informatie daarover is dan ook mooi meegenomen.

Vind een hotel in Kopenhagen

Kopenhagen is een van de belangrijkste steden in de Scandinavische wereld, en de hoofdstad van Denemarken. Van het grootse operagebouw van Kopenhagen tot de brouwerij van Carlsberg, de stad heeft heel wat in petto voor de nieuwsgierige toerist. Het Radisson Collection Royal Hotel en Hotel Osterport zijn twee voorbeelden van comfortabele hotels die je tijdens je verblijf alle nodige luxe kunnen bieden.

De wijken van Kopenhagen

Norrebro: Deze wijk omvat onder andere het Assistens Kirkegard, een van de bekendste begraafplaatsen van Denemarken.
Vesterbro:: Het is vooral de winkelstraat de Vesterbrogade die deze wijk in Kopenhagen populair maakt bij toeristen!

Hotels in het centrum van Kopenhagen

Kopenhagen heeft een erg interessant stadscentrum, en een groot deel van het aanbod bevindt zich dan ook hier. Hotel Kopenhagen Crown en Hotel Rossini liggen bijvoorbeeld pal in het midden van de stad, en geven je de kans om die in al zijn pracht te ontdekken tijdens je verblijf. De vervoersmogelijkheden zijn daarbij erg uitgebreid, waardoor je vanuit het centrum ook eenvoudig de omliggende plaatsjes kan bezoeken.

Goedkope hotels in Kopenhagen

Er is echter geen reden om je blauw te betalen aan een hotel in Kopenhagen, zelfs niet als je van wat luxe wilt genieten. Er zijn immers heel wat mogelijkheden die je naast een unieke reiservaring ook heel wat besparingen kunnen opleveren. CABINN Metro Hotel is een goed voorbeeld van een hotel dat goedkoop is en toch alle nodige comfort biedt. Daarbij zijn er ook heel wat hostels die je als jonge toerist onderdak kunnen bieden tijdens je verblijf.

De beste restaurants

Er zijn meer dan genoeg gerechten waar je van kan genieten tijdens je verblijf in Kopenhagen, typisch voor de Deense keuken. Zalm in zure room en varkensgebraad met rode kool zijn twee voorbeelden van heerlijke gerechten die je in een van de vele centraal gelegen restaurantjes kan proeven. En dat maakt een last minute hotel in Kopenhagen boeken nog meer de moeite waard.

Wat te doen in Kopenhagen

Amalienborg

Amalienborg

Deze burcht in Kopenhagen is de verblijfplaats van de Deense koningin Marghrete II, alsook haar zonen. De burcht zelf dateert uit het midden van de 18e eeuw.
De Carlsberg Brouwerij

De Carlsberg Brouwerij

Deze bekende Deense brouwerij heeft zijn hoofdkantoor in Kopenhagen. De brouwerij werd in het jaar 1847 opgericht door Jacob Christiansen Jacobsen.
Tivoli

Tivoli

Dit wereldbekende attractiepark in de binnenstad ligt vlakbij Radhuspladsen (het Stadshuisplein) van Kopenhagen.
Nyhavn

Nyhavn

De Nieuwe Haven is naast haven ook een erg belangrijke toeristische trekpleister. Er zijn dan ook veel bars en restaurants te vinden, die vooral tijdens de zomer overvol zitten.

Top Hotel Deals in Kopenhagen

Bekijk alle hotels in Kopenhagen
Bekijk alle hotels in Kopenhagen

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Kopenhagen