Hotels Brussel

Hotels Brussel

Brussel, de hoofdstad van België, heeft veel meer in petto dan je zou denken – en als je een reis of weekendje weg naar deze stad hebt geboekt, dan is het van groot belang er het beste uit te halen. Een hotel in Brussel is een van de beste manieren om te garanderen dat je méér uit je verblijf kan halen, en er een onvergetelijke ervaring van kunt maken.

Vind een hotel in Brussel

Het Brusselse stadsbeeld kenmerkt zich door talloze oude gebouwen en monumenten, maar evengoed pittoreske straatjes waar je gezellig doorheen kan kuieren. De Grand Place is de plaats waar je moet zijn om van een leuk terrasje te genieten, en het Motel One Brussels ligt er vlakbij. Het Bedfort Hotel & Congress Centre land je dan weer vlakbij Manneke Pis, dé bezienswaardigheid van deze stad!

De wijken van Brussel

De Marollenwijk: Deze wijk kenmerkt zich door de vele kerken die er staan, alsook de gezellige marktjes die er georganiseerd worden. Ontdek ze vanuit Hotel Midi-Zuid!
De Europese Wijk: De Europese Wijk valt meteen op door zijn postmoderne en internationale gebouwen. Radisson Red Brussels is een van de vele hotels die er te vinden zijn.

Hotels in het centrum van Brussel

Niets zo leuk als een hotel waarbij je, als je buitenkomt, meteen ondergedompeld wordt in de authentieke cultuur van de stad. Ga je voor een hotel in Brussel in het centrum, dan kan je in elk geval zeker zijn van een groot aanbod in verschillende prijscategorieën. Bezienswaardigheden als de Sint-Michielskerk en de Grand Place zijn eenvoudig bereikbaar vanuit verscheidene hotels, en dragen dan ook bij aan een aangename vakantie.

Goedkope hotels in Brussel

Hotels in Brussels zijn er in uiteenlopende formaten en soorten, maar altijd kan je zeker zijn van comfort – zelfs bij goedkope hotels in Brussel! Hotel Vintage Aisstream is een goed voorbeeld van een hotel dat tegen een aangename prijs toch luxe biedt, en ook Hotel Expo is het overwegen waard als je wilt besparen. Kies je het liefste voor een hostel in Brussel, dan is het Train Hostel misschien wel iets voor jou!

De beste restaurants

Brussel kent een heel aparte keuken, maar wel een die wereldbekend is vanwege verschillende gerechten. Tijdens je verblijf moet je bijvoorbeeld gewoon Brusselse frietjes geprobeerd hebben. Ook wafels zijn er een internationaal bekend gerecht, net als paling in 't groen en mosselen. Stuk voor stuk culinaire verrassingen die je tijdens je verblijf in de stad kunt ontdekken.

Wat te doen in Brussel

Het Stadhuis

Het Stadhuis

Dit op de Grote Markt gelegen gebouw is een gotisch kunstwerk dat tot de mooiste van België behoort. Het is dan ook een must-see voor de architectuurliefhebber tijdens een stedentrip Brussel!
De Hallepoort

De Hallepoort

Deze poort is een van de weinige militaire constructies die de tijd heeft overleefd. Het bevindt zich in het zuiden van de stad en maakt deel uit van de tweede oude omwalling van Brussel.
De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

De Koninklijke Sint-Hubertusgalerijen

Deze galerijen zijn een van de drie overgebleven galerijen uit de 19e eeuw. Het overdekte winkelcentrum is een typerend stukje architectuur uit die periode.
Het Koninklijk Paleis

Het Koninklijk Paleis

Dit majestueuze bouwwerk is gelegen op de plaats waar vroeger het Paleis van de Hertogen van Brabant stond. Oorspronkelijk werden er enkele herenhuizen gebouwd, die later omgevormd werden tot paleis.

Top Hotel Deals in Brussel

Bekijk alle hotels in Brussel
Bekijk alle hotels in Brussel