Hotel Boeken Ardennen

Hotel Boeken Ardennen

Verpozen in het groen

Ben je dringend aan wat rust toe? Neckermann vindt voor jou een mooi, kindvriendelijk én goedkoop hotel (met of zonder zwembad) in het hartje van de Ardennen. Hier kan je heerlijk ontspannen in een prachtig decor van Belgische bossen.

Magnifieke natuurdecors

In de Ardennen, in het zuidoosten van België, kun je je batterijen helemaal opladen in een magnifiek decor van mooie bossen, kabbelende riviertjes en pittoreske steden en dorpjes, zoals het bijzondere Durbuy, het kleinste stadje ter wereld. De Ardennen staan ook bekend om hun bier. Lekker gerstenat als de trappist Orval of La Chouffe worden in deze streek gebrouwen.

Van Coo tot Bastogne

De Ardennen hebben nog heel wat te bieden. Watervallen, waarvan die van Coo de bekendste zijn, maar ook enkele prachtige grotten, zoals in Han of Hotton. Zeker niet te missen is Bastogne, waar een van de bloederigste gevechten uit de Tweede Wereldoorlog werd uitgevochten. Je vindt er een heel mooi museum over dit onderwerp. De Ardennen staan in het teken van pure ontspanning.

Reserveer nu je goedkope hotel in de Ardennen

Wil je op adem komen in een adembenemende omgeving? Boek dan nu je hotel in de Ardennen, en geniet van onze aanbieding met de laagste prijsgarantie.
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals