Hotel Bali

Hotel Bali

Voor wie op zoek is naar een tropische reisbestemming met alles erop en eraan is Bali ideaal. Dit eiland is eigenlijk onderdeel van een grote groep eilanden in Indonesië, en bewijst dat traditionele cultuur en modern toerisme perfect samen kunnen gaan. Het eiland loopt over van de prachtige natuurtaferelen, eeuwenoude gebouwen en natuurlijk heel wat toeristische attracties. Een hotel op Bali boeken is zeker en vast een slimme maatregel als je daar tijdens je verblijf van wilt genieten!

Vind een hotel in Bali

Bali is zowat de beste reisbestemming die je kan uitkiezen als je je wil onderdompelen in de samensmelting van oosterse culturen. Tal van bezienswaardigheden zijn er meer dan indrukwekkend: het Klungkung Paleis en het grote Nationaal Park in West-Bali behoren daar zeker toe, net als de Goa Gajah Olifantengrot en de Pura Besakih, of Moedertempel. Hotels als Horison Seminyak Bali The Kana bieden je de kans om deze en nog talloze andere monumenten, natuurgebieden en tempels te bezichtigen.

De wijken van Bali

Badung: Badung is een van de meest toeristische gebieden op het eiland Bali.
Denpasar: The Vasini Hotel en Sentosa City Hotel behoren tot de mooiste van deze stad op Bali.

Hotels in het centrum van Bali

Bali is dan wel niet meteen het grootste eiland, er zijn heel wat prachtige hotels te vinden in het centrum vanwaar je de belangrijkste steden en andere plaatsjes kan ontdekken. The Ritz-Carlton en het Ubud Raya Resort zijn bijvoorbeeld erg luxueuze verblijfplaatsen, die centraal liggen en toch in vele gevallen de rust van de exotische stranden garanderen. Ook Grand Mirage Resort & Thalasso Bali is een perfecte optie.

Goedkope hotels in Bali

Natuurlijk zoek je als toerist naar voordelige verblijfplaatsen, zeker als je je niet blauw wilt betalen aan overbodige luxe. The Wangse Benoa en Grand Zuri Kuta Bali, alsook Paradiso Beach Inn behoren tot de voordeligste verblijfplaatsen op het eiland, maar bieden toch een nooit voorheen geziene luxe en prachtige ligging. Op die manier kan je zelfs voor een prikje genieten van prachtige natuur, een degelijke service en dus een onvergetelijke reis.

De beste restaurants

De Balinese keuken is al even opvallend als de cultuur. Van Balinese salades met zelfgemaakte boemboe tot mie goreng noedels en gado gado, een gerecht op basis van tofu en groenten; de mogelijkheden zijn erg divers. De lokale keuken staat erom bekend erg gevarieerd, lekker én gezond te zijn – en dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Wat te doen in Bali

Het Bali Museum

Het Bali Museum

Het Museum Bali is een indrukwekkend cultuurhistorisch museum. Het staat in Denpasar, de hoofdstad van het eiland.
Klunkung paleis

Klunkung paleis

Het Klunkung Taman Gili paleis, waar eigenlijk nog maar enkele delen van overgebleven zijn, dateert uit de 18e eeuw.
Danau Batur

Danau Batur

Het meer van Batur is het grootste op Bali, in het noordoosten van het eiland. Het ligt vlakbij de Gunung Batur vulkaan.
Het National Park West-Bali

Het National Park West-Bali

De volledige naam van dit park is Taman National Bali Barat. Het is een wild natuurpark in het noordwesten van het eiland.

Top Hotel Deals in Bali

Bekijk alle hotels in Bali
Bekijk alle hotels in Bali

Onze Hotel + Vluchtaanbiedingen naar Bali