Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Navigateur non supporté

Neckermann.be ne soutient pas cette version de votre navigateur. Afin de surfer plus facilement sur notre site nous vous recommandons de télécharger la dernière version du navigateur.Non, merci

 

Onze absolute favorieten:

 

Ik ben op zoek naar:

Romantische breaks

Heb je zin om er even tussenuit te knijpen en met z'n twee eens wat onvervalste quality time door te brengen? Strak plan! Inspiratie nodig? Deel samen een stuk Sachertorte na een romantische wandeling in Wenen, geniet van de intieme rust in een Marokkaanse riad in Marrakech of beleef een magische avond in het openluchttheater van Verona. Verras je geliefde en plan snel een romantic getaway.

Nieuwe trends

Weg van die platgetreden paden en ga op ontdekkingstocht door Europa en haar minder gekende en verrassende steden. Vaarwel comfortzone, hallo trendy citytrip. Proef de échte spaghetti bolognaise in Bologna, ga shoppen in het hippe Brighton, verken de lokale pubs in Glasgow, treed in het spoor van de Vikings in Oslo of ontdek het bruisende Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad van Europa. Ready for take-off?

Culturele toppers

Klopt jouw hart sneller bij het binnengaan van een museum, hou je van de fusie tussen oude en nieuwe architectuur, sta je vol bewondering voor moderne kunst of had je stiekem wel archeoloog willen worden om eeuwenoude schatten te kunnen opgraven? Perfect, want wij hebben the places to be voor de cultuurfreak op een rijtje gezet. Kies snel je culturele topstad en geniet binnenkort van een heerlijk verrijkende citytrip.

Verre citytrips

Mag een citytrip voor jou net dat ietsje meer zijn of heb je de toppers van Europa ondertussen allemaal bezocht? Je bent niet alleen, daarom zijn verre citytrips momenteel helemaal in. Voor je ogen bereide sushi in Kyoto, heerlijke empanadas verorberen in Buenos Aires of toch liever een traditionele all american burger in San Francisco? Kies snel de bestemming die je doet wegdromen en geniet van een buitengewone citytrip.