Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

x
?

New York tegen de laagste prijs

Ben je op zoek naar een zinderende citytrip waarbij cultuur, shoppen en een avondje stappen hand in hand gaan? Dan is een stedentrip naar New York voor jou een absolute must!

Kolkende metropool

New York heeft zijn bijnaam ‘The city that never sleeps’ absoluut niet gestolen. In het bekendste stadsdeel Manhattan creëren de torenhoge wolkenkrabbers, de voorbijzoevende gele taxi’s en de ontelbare New Yorkers met een koffie in de hand een unieke levendige sfeer die nergens ter wereld geëvenaard wordt. Brooklyn, de wijk waar kunstgalerijen en koffiebars als paddenstoelen uit de grond schieten, staat dan weer bekend om zijn creatieve vibe. Al deze elementen maken van je citytrip in New York een onvergetelijke belevenis.

Culturele weelde

Wie graag wat cultuur opsnuift, is aan het goede adres in New York. Tijdens je citytrip kunnen toppers als de Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en de site van de voormalige Twin Towers uiteraard niet op het programma ontbreken, maar ook musea als het MoMA en The Metropolitan Museum of Art zijn een bezoekje waard.

Een waaier aan winkels en restaurants

Een citytrip naar New York staat voor velen ook gelijk aan uitgebreid shoppen. Je vindt in de Big Apple niet alleen grote warenhuizen als Macy’s en Bloomingdale’s, maar ook kleinere shops met de nieuwste gadgets en vintage kleding. Ook wie houdt van lekker eten zal in New York zeker zijn gading vinden. Vrijwel elke wereldkeuken is er vertegenwoordigd en niets is heerlijker dan de dag afsluiten met een cocktail op een van de vele roofbars.

Boek nu jouw citytrip naar New York!

Heb je zin gekregen om New York te ontdekken? Reserveer dan nu jouw citytrip via onze website of in een van onze vakantiewinkels, waar je ook steeds terecht kunt voor meer informatie. Neckermann biedt je bovendien steeds de laagsteprijsgarantie!


Bekijk het aanbod