Citytrip Granada

Citytrip Granada

Wil je opleven in een van de zonnigste steden van Spanje? Dan zal je tijdens een stedentrip in Granada zeker de batterijen kunnen opladen.

Het prachtige Alhambra

Dé trekpleister van deze mooie stad in Andalusië is natuurlijk het Alhambra. Dit Rode Kasteel is het voormalige fort en paleis van de sultans die er tijdens de dertiende en veertiende eeuw de macht hadden. Ook La Catedral de Granada moet je gezien hebben. Deze prachtige renaissancekathedraal ligt in het centrum van de stad.

Vele bezienswaardigheden

In Granada vind je tal van sporen terug van de vroegere islamitische bezetters, de Moren. Het voormalige gastenverblijf El Corral del Carbon en de oude Arabische wijk El Albayzin zijn daar maar enkele van. Net zoals in andere Zuid-Spaanse steden, kun je in Granada natuurlijk ook genieten van mediterrane schotels en een heel goed klimaat.

Reserveer nu je goedkope citytrip in Granada.

Zin een zonovergoten stad op de grens van twee beschavingen? Boek dan nu je voordelige citytrip in Granada en geniet van onze aanbieding met de laagsteprijsgarantie. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide aanbod online of ga langs in een van de Neckermann-vakantiewinkels.