Autovakantie Kroatië

Autovakantie Kroatië

Kroatië, van Adriatische Zee tot Dalmatische kust

Benieuwd naar een van de populairste reisbestemmingen van het moment? Dan moet je zeker een autovakantie in Kroatië proberen.

Unieke kustlijn

Strand, mooi weer, gezelligheid en azuurblauw water. In het fantastische Dubrovnik ligt het allemaal voor het grijpen. Deze prachtige, middeleeuwse kuststad biedt u trouwens een adembenemend uitzicht op enkele van de meer dan duizend eilanden aan de Adriatische kust, waaronder het betoverend mooie Istrië.
Beleef de romantiek van de ruige Dalmatische kust met zijn vele baaien, eilandjes, kastelen en cipressenbossen. Proef de zon in een glas wijn en smul van verse vis, oesters, kreeft en grillgerechten.

Cultuur en architectuur

Ook Zagreb moet je gezien hebben. Deze trotse hoofdstad is weliswaar niet zo’n toeristische trekpleister als Dubrovnik, maar is zeker de moeite waard voor iedereen die houdt van lekker eten, cultuur en mooie architectuur. Tijdens een vakantie in Kroatië heradem je echt!

Reserveer nu

Kies voor de ideale mix van ontspanning en cultuur. Boek nu je voordelige autovakantie in Kroatië en geniet van onze laagsteprijsgarantie.
Last minute deals
Onze favorieten
Onze beste deals