x
Hoe kunnen wij je helpen?

Stel gerust je vragen via de chat of telefoon

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

Even ontspannen dicht bij huis? Dat doe je met een last minute naar de Ardennen! Stap in je auto en zet koers naar dit bosrijke pareltje in eigen land.

Prachtige natuur, heerlijke gastronomie

De Ardennen zijn een topbestemming voor iedere natuurliefhebber. Hier vormen bossen, rivierdalen en rotsformaties het ideale decor voor stevige wandel- en fietstochten. En misschien kom je onderweg wel een bever, hert of everzwijn tegen. Met wat kilometers in de benen krijg je natuurlijk honger. Tijd dus om de Ardense gastronomie uit te testen! En dat ze met glans slaagt, staat nu al vast. Geniet met volle teugen van de lokale ham, vleespastei en wijngaardslakken. Komt het water je in de mond? Reserveer dan nu je last minute naar de Ardennen.

Actie en ontspanning

In de Ardennen hoef je je geen seconde te vervelen. Ga op verkenning in historische kastelen en prachtige tuinen. Of maak een stadswandeling in pittoreske plaatsjes zoals La Roche, Malmedy en Bastenaken. Mag het voor jou wat avontuurlijker? Vaar dan met een kajak de Semois af. Ga zeilen op een indrukwekkend stuwmeer. Of waag je aan een hindernissenparcours. En op het einde van de dag? Dan laat je je verwennen is een kuuroord.

Reserveer nu je hotel

Zin in een last minute naar de Ardennen? Het hotel dat je zoekt vind je bij Neckermann. Ontdek nu ons aanbod, reserveer je hotel en vertrek. Veel plezier!

Bekijk ons aanbod

Interessante last minutes op een rijtje:

Last Minute Weekend Meer info hier »
Last Minute Hotel Meer info hier »
Algemene Info
België ligging & streek • Ons Belgenlandje heeft heel wat te bieden zowel in de zomer als in de winter. Of je nu kiest voor zijn kust, zijn Ardeense hoogten, zijn Kempense heide, zijn historische steden, zijn culinaire hoogstandjes of zijn fauna en flora, België blijft verrassen en er valt altijd iets nieuws te beleven. En ken je zijn grootste troef? Je vakantie speelt zich af in je achtertuin! Laat je verrassen en ontdek België keer op keer op een andere manier; je hoeft het echt niet ver te zoeken!
Meer »
Ardennen ligging & streek • Je hoeft niet ver te rijden om je helemaal weg te voelen, maakt niet uit in welk seizoen. Op een uurtje van Brussel ligt het bosrijke laaggebergte van de Ardennen. Hier worden uitgestrekte wouden afgewisseld met rivierdalen, romantische rotsformaties en hoogveengebieden. Trek er voor dag en dauw op uit om herten, roofvogels en bevers te spotten. Maak in de zomer een zeiltocht over een stuwmeer of vaar een van de wilde riviertjes af. In de vele sfeervolle dorpjes, kastelen en abdijen word je met open armen verwelkomd.
Meer »
Dienst voor toerisme • Toerisme Vlaanderen, Grasmarkt 61, 1000 Brussel, tel. 02 504 03 90 - e-mail info@toerismevlaanderen.be - website www.visitflanders.com.
• Dienst voor Toerisme van Wallonië en Brussel, Sint-Bernardusstraat 30, 1060 Brussel - tel 02 509 24 34 - e-mail info@opt.be - website www.opt.be.
Meer »

Camping Colline de Rabais

Camping Colline de Rabais

7 nacht(en)

Vanaf

€ 175

/logies

Camping Colline de Rabais
Parc la Clusure

Parc la Clusure

7 nacht(en)

Vanaf

€ 246

/logies

Parc la Clusure
Camping Bertrix

Camping Bertrix

7 nacht(en)

Vanaf

€ 315

/logies

Camping Bertrix

Vanaf€ 175