Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

x
?
Home > De Laagsteprijsgarantie

Vind je elders goedkoper? Je krijgt meer dan het verschil terug!

De laagsteprijsgarantie wordt aangeboden voor Neckermann België boekingen die gemaakt zijn tot en met 70 dagen vóór vertrek en dit eenmalig per boeking.

Geldig op individuele boekingen uit het Neckermann België aanbod van vliegvakanties (enkel met chartervluchten, geen lijnvluchten), rondreizen (zonder vlucht), autovakanties, citytrips (zonder vlucht), Disney, camping, bungalows en vakantieparken.
Niet geldig op groepsboekingen of op lijnvluchten.

De vergelijking gebeurt met boekbare prijsaanbiedingen van een andere Belgische reisorganisator (d.w.z. met een Belgische vergunning en/of vestiging in België) én van Neckermann België. Zoekmachines met een .be extensie (bv. expedia.be) komen niet in aanmerking, noch specifieke persoonsgebonden promoties en/of acties van een andere touroperator (werknemerskorting, korting via clubs, persoonlijke kortingen,…)
De vergelijking gebeurt op basis van de totale boekingssom (exclusief dossierkosten) en op basis van volledig identieke gegevens:

 • Zelfde vertrek- en retourdag
 • Hetzelfde reisgezelschap (leeftijd, aantal volwassenen/kinderen,..) en dezelfde kamerverdeling
 • Zelfde luchthaven van vertrek en van aankomst
 • Enkel met deze luchtvaartmaatschappijen bij Neckermann: Thomas Cook Airlines – SN Brussels Airlines (chartervluchten) – Emirates – Etihad – Air Europa – Evelop – TailWind – Tunisair – Excel France – Air Malta (Check de luchtvaartmaatschappij van een vliegvakantie door te klikken op 'Toon vlucht- en verblijfsinfo' na de prijsberekening)
 • Hetzelfde transfertype (bus, directe transfer, privé transfer)
 • Hetzelfde maaltijdregime en dezelfde bagageregeling tijdens de vlucht
 • Hetzelfde hotel, kamertype, verblijfsregime en dezelfde verblijfsduur
 • Verzekeringen en skipassen worden nooit meegenomen in de prijsvergelijking
 • Indien je één van onze Flexformules hebt geboekt, het Fuel Protection Program of de Lounge op de luchthaven, dan verminderen we de prijs van je dossier met de prijs van deze extra diensten en maken we op basis van het aangepaste dossier de prijsvergelijking.

Voldoet jouw vraag aan bovenstaande voorwaarden? Vul dan onderstaande checklist binnen 7 dagen na reservatie in en wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op. Belangrijk: lever ons daarbij een duidelijk bewijs met printscreen. Zorg er aub voor dat de datum duidelijk zichtbaar is rechtsbeneden op de printscreen. Als er effectief een prijsverschil in jouw voordeel blijkt te zijn, passen wij meteen de prijs van je reservatie aan en krijg je bovendien nog een waardebon van € 50 die je kan gebruiken bij een nieuwe boeking!

 

Voorwaarden waardebon

 1. De waardebon kan gebruikt worden bij boeking van een nieuwe Neckermann België vakantie naar keuze, met een minimaal dossierbedrag van € 250. De boeking moet plaatsvinden uiterlijk 9 maanden na de vanaf-datum zoals aangegeven op de waardebon.
 2. De waardebon is geldig bij boeking van een Neckermann België vlieg-, cruise-, rondreis-, USA-, Canada-, city- of autovakantie. De waardebon is niet geldig op een boeking met enkel vlucht of op diensten van derden (inclusief Neckermann Nederland of Neckermann Duitsland) die via Neckermann België kunnen worden geboekt.
 3. Indien je je vakantie boekt via een Neckermann vakantiewinkel, geef dan direct de waardebon aan onze vakantieadviseur. Het bedrag wordt vervolgens afgetrokken van je reissaldo.
 4. Indien je je vakantie boekt via de Neckermann website, bel dan na boeking naar onze vakantielijn: 070 233 906. Het bedrag wordt vervolgens afgetrokken van je reissaldo.
 5. Deze waardebon is strikt persoonlijk en op naam en kan niet worden doorgegeven aan derden.
 6. De gehele of gedeeltelijke terugbetaling van de waarde van de waardebon in geld is onmogelijk.
 7. In geval van betwisting zijn alleen de rechtbanken van Gent bevoegd; het Belgisch recht is van toepassing.