Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Ma-vrij: 8u-22u
Zat-zon: 9u30-22u
Feestdagen: 9u30-17u

x
?

Goedkope cruises

Luxe op het water

Plan je een cruise? Goed idee! Vaar over de mooiste zeeën, ontdek wat er aan boord te beleven valt en ga aan wal in prachtige havens. Al onze schepen zijn modern uitgerust. Zo geniet je in complete luxe van je vakantie.

Plezier aan boord

Je vervelen op een cruise? Onmogelijk! Je dagelijkse portie beweging en ontspanning vind je in de fitness- en wellnessruimtes. En afkoelen doe je in een van de zwembaden of jacuzzi’s. Zin in strandstoellectuur? Loop dan even naar de bibliotheek. In de restaurants is het heerlijk smullen. En ’s avonds geniet je aan boord van de leukste optredens. Ook voor je kinderen valt er heel wat te beleven. En dat allemaal tegen de laagste prijzen. Goedkope cruises? Die beginnen bij Neckermann!

Op ontdekking aan wal

Tijdens je cruise leg je regelmatig aan in een haven, jouw uitvalsbasis om op ontdekking te gaan in een nieuwe stad. Een prachtkans voor wie graag meerdere bestemmingen tijdens één reis bezoekt en de ideale formule voor een gevarieerde vakantie. Neckermann garandeert je bovendien de laagste prijs. Zag je toch een gelijkaardige cruise voor minder geld? Dan krijg je van Neckermann het verschil terug. Plus een extra voucher van 100 euro. Goedkope cruises van Neckermann, dat is slim gezien!

Ons aanbod

Cruise only

Jij kiest je favoriete cruise bij een van de vele rederijen die wij aanbieden en onze cruisespecialisten stellen voor jou een mooi pakket samen. Wij kunnen zowel de vluchten, transfers, fooien, drankenpakket als andere extra's zoals een strandverlenging en een cityhotel boeken.

Mini cruises

Een minicruise is perfect indien je nog nooit een cruise gemaakt hebt of indien je op zoek bent naar een korte vakantie. Een minicruise duurt 3 tot 6 dagen, ideaal als kennismaking!

Fly & cruise

Wij zochten voor jou de beste combinatie van een cruise met vluchten erbij. Jij hoeft enkel nog je koffers te pakken en te ontspannen.

Begeleide cruises

Reis je graag in groep en heb je graag alles vooraf geregeld? Dan is een begeleide cruise iets voor jou! Alles is inclusief: vluchten, transfers, havengelden en alle maaltijden en dranken. Vaak hebben we ook inbegrepen excursies voorzien. Bovendien gaat er Nederlandstalige reisbegeleiding mee. Deze formule is ook aan te raden indien je voor de eerste keer gaat cruisen.

Reserveer nu je droomcruise

Zin in een prachtige reis? Reserveer dan nu je vakantie op het water.


Bekijk het aanbod