Contact
Hoe kunnen wij je helpen?

070 / 233 906 (€0,30 /min)
Elke werkdag van 8u-22u
Zaterdag van 9u-18u
Zondag van 10u-22u

x
?
  • Unieke programma's aan topprijzen
  • Nederlandstalige begeleiding
  • Leuke extra's inbegrepen

Als gelijkgestemden vertrekken en als vrienden terugkomen. Zeg nu zelf, klinkt dat niet fantastisch? Een begeleide Neckermann reis is fun, fun, fun! Je ontdekt alle uithoeken van de wereld en komt met massa’s reisverhalen & vrienden terug. Wat dacht je van een cruise, een rondreis of een themavakantie ‘Actief & Lifestyle’?

Je hoeft je trouwens nooit zorgen te maken want tijdens een begeleide reis is er van bij het begin tot je terugkomst altijd een Neckermann begeleid(st)er mee. Hij/zij beantwoordt je vragen in jouw taal, begeleidt je tijdens excursies en zorgt zelfs voor een leuke sfeer en groepsdynamiek. Kies je voor een begeleide reis, dan kies je voor zekerheid en heel veel vakantieplezier!

Scroll naar beneden en ontdek nu het volledige aanbod begeleide reizen. Wanneer start jouw avontuur?

Zomer 2018: Haal nu de nieuwe zomerbrochure in de Neckermann vakantiewinkel bij jou in de buurt.

Heb je een vraag over een begeleide reis of over het boeken van een begeleide reis? Aarzel niet om onze vakantieadviseurs te contacteren op 070/233.906 (€ 0.30/min), zij helpen jou graag verder.

Wil je graag zelf een groepsvakantie organiseren met je sportclub of met een groep vrienden bijvoorbeeld? Vertrouw ons je reisproject toe

Winter/lente 2018

Zomer 2018