Feedback Form

Nood aan sneeuw?

Je voelt het kriebelen: je wilt wat zuivere berglucht opsnuiven! Alleen … echt véél vakantiedagen heb je niet meer. Geen probleem: met een shortski van Neckermann. Enkele dagen skiën of snowboarden en je batterijen zijn weer helemaal opgeladen!

Toppers van bestemmingen

Bij Neckermann vind je een waaier van bestemmingen. Kies je voor een shortski in Frankrijk, een shortski in Oostenrijk, of eentje in Duitsland? Alles kan! In welk skioord je ook terechtkomt, het wordt sowieso fun.

Leef je uit op de pistes. Geniet van de verse sneeuw. Relax onder een stralende zon. En sluit je dag af met een gezellige après-ski.

Ruime waaier van hotels

We hebben voor jou een uitgebreid assortiment hotels. Zoek je een familiekamer of een tweepersoonskamer? Met of zonder zwembad? Naast de piste of aan de dorpsrand? Aan jou de keuze!

Bij Neckermann reserveer je niet alleen je hotel. Ook je skimateriaal, -pas en -lessen kun je bij ons aanvragen. Zo hoef je dat niet meer ter plaatse te regelen. En geniet je tijdens je shortski van élke minuut!

Reserveer nu

Zin in een shortski naar de Vogezen, Sauerland, Wieden, …? Bekijk nu ons aanbod, reserveer en pak je koffers. Veel plezier!

Bekijk ons aanbod