Feedback Form

Zin om de wijde wereld in te duiken? Dan zijn de autovakanties van Neckermann je op het lijf geschreven. Zo rij je zélf naar je vakantieoord. Terwijl je onderweg geniet van prachtige landschappen en passeert langs plekjes waar je anders niet komt.

Waaier van bestemmingen

Neckermann heeft voor jou een waaier van bestemmingen. Wat dacht je van een last minute autovakantie naar Frankrijk, in een decor van prachtige lavendelvelden en statige wijnranken? Of een last minute autovakantie naar Italië, in een glooiend landschap van olijfbomen? Of toch maar Zwitserland, waar besneeuwde bergtoppen je toelachen? Aan jou de keuze!

Hotels in alle maten en gewichten

Aangekomen op je eindbestemming? Dan is het tijd om te relaxen in een van onze hotels. Hou je het graag basic of mag het wat luxueuzer? Met of zonder zwembad? Wij reserveren graag het verblijf van je dromen. Zodat je zorgeloos geniet van een topvakantie.

Interesse in een bepaald bezoek naar een stad/dorp in de buurt? Neem je auto en ga gezellig op verkenning in de nabije of iets verder liggende omgeving. Dankzij je auto kan je meer bezienswaardigheden bewonderen en verdere afstanden afleggen.

Reserveer je autovakantie

Zin in een last minute autovakantie naar Duitsland, Oostenrijk, Hongarije, Slovenië, …? Bekijk dan snel ons aanbod, reserveer en stap in je auto. Goede reis!

Bekijk ons aanbod

Interessante last minutes op een rijtje:

Frankrijk Meer info hier »
Oostenrijk Meer info hier »
Toppers voor Autovakanties
ArdennenJe hoeft niet ver te rijden om je helemaal weg te voelen, maakt niet uit in welk seizoen. Op een uurtje van Brussel ligt het bosrijke laaggebergte van de Ardennen. Hier worden uitgestrekte wouden afgewisseld met rivierdalen, romantische rotsformaties en hoogveengebieden. Trek er voor dag en dauw op uit om herten, roofvogels en bevers te spotten. Maak in de zomer een zeiltocht over een stuwmeer of vaar een van de wilde riviertjes af. In de vele sfeervolle dorpjes, kastelen en abdijen word je met open armen verwelkomd.
Meer »
ItaliëIn de "Val di Sole" (de zonnevallei) ligt Dimaro (ca. 1.200 inwoners) op 766 m hoogte, 4 km ten noorden van Folgarida en 35 km van Trento. De oude geschiedenis van de streek blijkt in het dorp zelf in oude stenen fonteinen en de San Lorenzo-kerk (14de eeuw). Voor de wandelaars en natuurliefhebbers is het omringende Adamello Brenta-natuurpark een droomterrein.
Meer »
OostenrijkGa zomerskieën op de Hintertux Gletscher. Of tem de hoogste bergtoppen van Oostenrijk en beklim de Grossglockner en de Grossvenediger: een waar paradijs voor wandelaars en bergbeklimmers.
Meer »

Camping Bella Sardinia (Happy Camp)

Camping Bella Sardinia (Happy Camp)

7 nacht(en)

Vanaf

€ 43

/logies

Camping Bella Sardinia (Happy Camp)
Camping Europa Silvella (Albatross)

Camping Europa Silvella (Albatross)

7 nacht(en)

Vanaf

€ 80

/logies

Camping Europa Silvella (Albatross)
Camping Cavallino (Albatross)

Camping Cavallino (Albatross)

7 nacht(en)

Vanaf

€ 80

/logies

Camping Cavallino (Albatross)

Al onze last minutes »

Al onze last minutes »

€ 154€ 42