Grecotel Mykonos Lolita

  1. Griekenland
  2. Mykonos
  3. Agios Sostis
  • Grecotel Mykonos Lolita
  • 17 foto's

Het boetiekhotel, perfect voor gezinnen, ligt in Aghios Sostis, direct aan de zee.

Over Grecotel Mykonos Lolita

Ligging

Het boetiekhotel, perfect voor gezinnen, ligt in Aghios Sostis, direct aan de zee.

Hotelfaciliteiten

Er is keuze uit 33 kamers. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen (kosteloos). Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het resort parkeren. Tot de aangeboden faciliteiten behoren een autoverhuur, een medische dienst, een transferservice, een roomservice tegen betaling, een wasservice en een hotelarts.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. In de meeste verblijven genieten de gasten vanaf het balkon of het terras van zijwaarts zeezicht. De kamers beschikken over een kingsize bed. Een kluis en tegen betaling een minibar zijn eveneens voorhanden. Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Bovendien zijn een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) beschikbaar. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het complex beschikt over gezinskamers en niet-rokerskamers.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Zorgeloos zwemplezier garandeert het zwembadcomplex met een zwembadbar. Naast hydrotherapiebehandelingen biedt het resort op recreatief gebied bovendien vissen en paardrijden tegen betaling aan. De gasten kunnen bij joggen sportief actief worden. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

De gasten genieten van hun gerechten in een aangename ambiance in het restaurant (niet-rokers en à la carte). Een continentaal ontbijt van het buffet of à la carte garandeert een goede start in de dag, als ontbijt, middageten en diner staan gerechten à la carte ter beschikking. Verschillende menuvariaties kunnen als ontbijt, middageten en diner worden besteld. Bovendien staan ook glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten, kindermenu's en veganistische maaltijden op de menukaart. Babyvoeding (op aanvraag) zorgt voor het welzijn van de baby's. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

Gebruikelijke creditcards worden in het resort als betaalmiddel geaccepteerd.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • wasservice
    • parkeerplaats
    • room service
  • Activiteiten
    • paardrijden
  • Zwembad
    • zoetwater zwembad

Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook