Acrotel Athena Residence

  1. Griekenland
  2. Chalkidiki
  3. Elia
  • Acrotel Athena Residence
  • 18 foto's

Het resort, perfect voor strandvakantiegangers, gezinnen en natuurliefhebbers, ligt in Nikiti, een paar meter van het strand verwijderd. In de directe omgeving staat een bushalte.

Over Acrotel Athena Residence

Ligging

Het resort, perfect voor strandvakantiegangers, gezinnen en natuurliefhebbers, ligt in Nikiti, een paar meter van het strand verwijderd. In de directe omgeving staat een bushalte.

Hotelfaciliteiten

Op de gasten wachten 20 niet-rokerskamers, die zich over twee 2 verdiepingen tellende gebouwen met liften verdelen. Het meertalig personeel bij de receptie in de ontvangsthal is hulpvaardig bij het in- en uitchecken. Het interieur bevat een wisselkantoor. In de openbare ruimtes is Wi-Fi verkrijgbaar. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Voor filmliefhebbers heet het in de bioscoop: "En…actie!". In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. Op zoek naar het passende herinneringsgeschenk aan de vakantie vinden de gasten geheid iets in de souvenirwinkel. Op het terrein van het resort bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de overige voorzieningen van het verblijf behoort een speelkamer. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het vakantiecomplex parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een 24-uurs beveiligingsdienst, op aanvraag een oppasservice tegen betaling, een kinderopvang, een autoverhuur, een transferservice, een roomservice tegen betaling, een wekdienst, een wasservice en een piccolo-service. Om de omgeving te verkennen, biedt de fietsverhuur de noodzakelijke uitrusting. Over het nieuws in de wereld bericht het dagblad. In het zakelijke gedeelte (businesscenter) zijn fax, projector en kopieerapparaat voorhanden. Lezingen, presentaties of congressen kunnen worden georganiseerd in een van de 2 conferentieruimtes.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon. De gasten kunnen heerlijk slapen op een tweepersoonsbed. Er zijn aparte slaapkamers. Ook babybedjes en extra bedden kunnen worden klaargezet. Bovendien zijn een kluis en een minibar beschikbaar. Ook een thee-/koffiezetapparaat behoort tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon met directe buitenlijn, satelliettelevisie en Wi-Fi beschikbaar. De turndownservice biedt de gasten nog extra comfort. Een keuze uit verschillende kussens belooft een heerlijk comfort. In de badkamer vinden de gasten een douche. Voor het dagelijks gebruik zijn een föhn, een make-upspiegel en badjassen verkrijgbaar. Voor extra comfort in de badkamers zorgen cosmetische producten.

Sport/entertainment

Het zwembadgedeelte met 2 buitenbaden en pierenbadjes is geschikt voor actieve ontspanning of aquarobicstrainingen. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Het resort biedt een outdoor sportprogramma met fietsen/mountainbiken, midgetgolf en paardrijden aan en tegen betaling tennis. Watersportliefhebbers kunnen zich met waterfietsen, kanovaren en duiken vermaken. Het verblijf biedt tal van sportmogelijkheden in het indoorgedeelte aan zoals bijvoorbeeld een fitnessstudio, tafeltennis en biljart en tegen betaling ook bowling. In het resort zijn tegen betaling verschillende wellnessmogelijkheden beschikbaar zoals bijvoorbeeld een spa, een sauna, een stoombad, een hamam, een schoonheidssalon, massagebehandelingen en een zonnebank. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een animatieprogramma en een miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Het verblijf biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Een bijzondere attractie is live cooking. Het resort beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Creditcards

De volgende creditcards worden geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie
    • afstand tot het vliegveld
  • Strand
    • strand
  • Kamer
    • badjas
    • hotelkluis
    • televisie
    • airconditioning
    • telefoon
  • Faciliteiten
    • Maestrokaart
    • laatste renovatie
    • bouwjaar
    • stedentrip reizigers

Toerismebelasting Griekenland

In Griekenland betaal je bij aankomst in je accomodatie een toeristenbelasting.
Het bedrag is afhankelijk van het aantal sterren van je accomodatie.

De kosten bij verblijf in een 1* tot 2* hotel of appartement zijn € 1,50 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij verblijf in een 3* hotel of appartement zijn € 3,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 4* hotel of appartement zijn € 7,00 per kamer of appartement per nacht.
De kosten bij een verblijf in een 5* hotel of appartement zijn € 10,00 per kamer of appartement per nacht.


Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook