Hotel Catalonia Gran Vía Bilbao

  1. Spanje
  2. Baskenland
  3. Bilbao
  • Hotel Catalonia Gran Vía Bilbao
  • 15 foto's

Dit hotel bevindt zich in Bilbao.

Over Hotel Catalonia Gran Vía Bilbao

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Bilbao.

Hotelfaciliteiten

Het hotel beschikt over 6 suites en over 2 liften. Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Een bagagedepot en een kluis behoren tot de faciliteiten van het verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Het hotel beschikt over meerdere voor gehandicapten toegankelijke vrijetijdsbestedingen. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Tot de overige voorzieningen van het hotel behoort een tv-ruimte. De gasten die met de auto komen, kunnen in een garage of op de parkeerplaats parkeren. Onder de beschikbare voorzieningen bevinden zich een oppasservice, een autoverhuur, een medische dienst, roomservice, een wasservice en een muntwasserette. Fietsers kunnen de fietsenstalling van het verblijf gebruiken. In het zakelijke gedeelte (businesscenter) zijn fax en projector voorhanden.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Bovendien zijn een kluis, een minibar en een bureau beschikbaar. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. In de badkamer, van een douche voorzien, vinden de gasten een föhn en een telefoon. Er zijn ook rolstoelvriendelijke kamers met barrièrevrije badkamer beschikbaar. Het verblijf beschikt over gezinskamers, niet-rokerskamers en rokerskamers.

Sport/entertainment

Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. Actieve gasten kunnen zich naar hartelust uitleven bij het fietsen/mountainbiken. De fitnessruimtes zijn perfect geschikt voor een uitgebreide en afwisselende workout. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, hamam, massagebehandelingen en een zonnebank aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 126478

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

MasterCard wordt in het hotel als betaalmiddel geaccepteerd.

Faciliteiten

  • Algemeen
    • 24-uurs receptie

Locatie

Toon de kaart

Anderen bekeken ook